Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '13

 
Kategori
Futbol
 

Tarihe bir sayfa daha! helal olsun Cim bom sana

12 Mart 2013 tarihe Schalke zaferi olarak geçti. Bu haklı gurur yaşayan bu tarihi yazan ekibe saygı ve selam ediyoruz. Siz bir zaferden fazlasını kazandınız. Almanlara hemde evlerinde seyircilerinin önünde yenilgi  göstermek bir maç kazanmaktan fazlasıdır.

Dün maça Schalke başlamıştı. Ama GS kararlıydı ve Hamit aldığı parayı helal ettirdi. Attığı muhteşem gol  zaferin ilk adımıydı ama golün hasını Burak Yılmaz attı. Üç dokunuş ile  gol atmak? Kolay yapılacak iş değil. Belki Burak Yılmaz'dan başkasının yapabileceği bir iş değil. Bu dünyada Falcao 40 milyon euro ediyorsa Burak Yılmaz 50 milyon euro eder. İyiki gelmiş GS ye. Çok iyi bir çıkış yaptı o. 

Dün GS takım olarak çok iyiydi. Aksayan yada daha iyi olmasını bekleyeceğimiz geri dörtlüye söz etmek gereksiz. Takım turu geçmiş. Rakip daha üçgün önce Dortmund'u bu sahada yenmiş. Daha ne olsun. 

Fatih Terim, başarı pastasının en büyük dilimi senin. Sen dün büyümedin kaybetseydinde büyüktün. Jose yada Ferguson'un  senden fazla nesi var. Real Madrid yada Manchester City gibi takımları uçurursun sen.  

Cuma günü kura günü. Muhakkak herkes tahminler ve dilekler yapacak. Bir öngörü ile kura tahmini 

çeyrek final

Real Madrid - Barcelona 

Bayern Münich - Borussia Dordmund

Juventus - Porto 

Paris Saint Germain - Galatasaray

Yarı Final 

Barcelona - Bayern Munich 

Galatasaray - Porto 

ve Final 

Galatasaray - Barcelona 

yolun açık olsun ve başarılar GALATASARAY 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..