Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '11

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Tarkan konserini kesti

Tarkan konserini kesti
 

Dün Karadeniz Teknik Üniversitesinde konser veren Tarkan, Diyarbakır'da meydana gelen terör olayı sebebiyle konserini yarıda kesti.. 

Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberi sahnede alan mega Star Tarkan seyircisiyle üzüntüsünü paylaştıktan sonra konserini noktaladı. 

Star olmak böyle birşey olsa gerek.. 

Topluma sadece yeteneklerle, özel yaşamlarla kendini kabül ettirmek değil, Tarkan gibi önce insani duruşuyla kendini kabül ettirmektir.. 

Tarkan'ın ilk çıkış yılından itibaren hayranıyım. Yorumculuğu zaten tartışılamaz. o gerçekten de dünya starı dır. Tarkan ile birlikte diğer çıkış yapan isimlere baktığımızda kalıcı olan sanatçı sayısı neredeyse yok gibi. Zaten farklıysanız kalıcı olabiliyorsunuz.. Farklıysanız halk bağrına basıyor ve yıllarca taşıyor sizi..Tarkan farklıdır..Ülkeye, dünyaya farklı bakışı sahnesine yansıtan bir sanatçı, daha doğrusu yansıtan bir insan.. Başarıların arkasında önce insan olmak vardır.Tarkan önceliğini insan olmak ilkesiyle duruşunu sergileyen sanatçılar arasında dır.. 

Dün yaşanan terör olayını sadece lanetlemekle yeterli bulmuyorum..Toplum olarak herkese düşen görevi yerine getirmesi gerekir. İş yerlerine, evlere bayraklar asılmalı, radyo-televizyon programları hassasiyetini göstermeli ve toplumun tüm sanatçı (Yorumcu-Yazar-Resam-Oyuncu-Mimar vb.) grubu Tarkan gibi duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..