Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Taşındıııık!...Atom Karınca iş başında

Taşındıııık!...Atom Karınca iş başında
 

Adalar da Adalar!...


Ocakta, hele İstanbul'da birden beşinci kata taşınmanın tadı da bir başkaymış arkadaşlar; büyük, kocaman mutluluk!

Kar durdu, yağmur sustu, güneş güldü durdu gün boyunca, hani biz taşınıyoruz ya, bize güzellik! Saat dokuz, taşıyıcılar geldi; saat iki, taşıma işi bitti. Tamam asansör vardı, asansörler, ama taşıyıcı arkadaşlar müthiştiler. İşini iyi yapanlara hayranım.
Hatta onlarla birlikte ben de gaza geldim; bir birinci kattayım, bir beşinci katta. Aşk, Atom Karınca iş başında, diyordu.

Niye birden beşe çıkış yaptık?

Heybeliada karşımızda da ondan, canım deniz, Sait Faik'in adası Burgaz bizde de ondan, sonracıma Kınalı, ha Büyükada biraz sol köşede kalıyor ama olsun; bu seyir, paylaşım zevki için insan taşınmaz da ne yapar!

Kahvaltı sonrası keyif çayı eşliğinde muhabbetteyim Adalarımla, deniz deniz.

Birazdan Aşk gelecek, kitaplarımızı düzenleyeceğiz; evimiz, kitaplarımız, biz, Adalarımız, denizimiz; yaşamak buuuu, mutluluk buuuu; çal Chopın, daha yumuşak ve sert çal!..


1. Not: Bir bardak çay Adalar için, bir bardak çay da deniz için, bir bardak çay daha daha gök için, martılar; hepimizin toplamında hayat için, aşk için: Aşk!

2. Not: Kitaplar, kitaplarım, kitaplarımız bu taşınma esnasında biraz uzun kaldılar kolilerde, poşetlerde, koli koli, poşet poşet, balkonda; ama onlar, biz böyle de iyiyiz dediler, Adalar yanımızda, deniz ve martılar, nasılsa sonra yine kurulacağız tahtımıza.

3. Not: Yenilendik, birden beşe, güzelleştik denizle, Adalarla, aşkla Aşk; ne mutlu yaşamdan tat almasını bilenlere!
 
Toplam blog
: 650
: 412
Kayıt tarihi
: 07.06.07
 
 

İzmir.  Aşk ve Şiir. Müzik. Kitap. Varlık ve Sözcükler ve .... ..