Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

aşık olacak birini bulun ve bırakın öldürsün sizi...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gerçek aşkı nasıl anlarız?

Korkuyor muyuz acaba sevmeye,sevdiğimiz kadar sevilemeyeceğizmizden şüphe mi duyuyoruz da çoğu şeyden alıkoyuyoruz kendimizi. Oysa ki severken biz sevmiyor muyuz, biz sevdiğimiz için, sevebildiğimiz kadar yanımızda değil mi değer verdiklerimiz. Neden kendi sevgimizi yaşarken engelliyoruz ki kendimizi. Neden benim sevgim,benim aşkım,benim hayatım,benim seçimim deyipte başımız dik yürüyemiyoruz.Severken sevgimizin büyüklüğünü göstermeye neden korkuyoruz.Kırılmak hissi yavaşlatıyor belki de bizi ve zaman veriyoruz. Oysa ki zaman verirken ne kadar zamanımız olduğunu biliyor muyuz, sevmeyi zorlaştırıyoruz kendimize,şükretmeyi bilmiyoruz belki de... Sevmek güzel sevilebilmekte,güvenmek güzel,güvenilmekte. Hissetmek ve hissettirebilmek,hep diyorum aldığımız bir nefes vereceğimiz de. Sevginin değerini bilmek gerek,yaşamak ve yaşatmak gerek.

02 Şubat 2015 23:36
O'na aşıktım erircesine aşktan. O farketmedi bile...

Milliyet Blog yazarları arasına hoş geldiniz, kaleminize sağlık. Ve aşk öylesine kutsal bir duyguymuş ki insanoğlu için bazen yaşattığı acılar bile kalpte dokunulması güç yaralar bıraksalar dahi yıllar sonra tebessüm bahşedebilirmiş hüzünle parıldayan gözlere.

30 Mayıs 2014 11:06
Neden yazıyorum?

Burcu Hanım, Milliyet Blog yazarları arasına hoş geldiniz. Genç bir kalem, akıcı bir yazın. Ellerinize sağlık. Yazılarınızı sabırsızlık ile bekliyoruz efendim.

30 Mayıs 2014 10:08
 
Toplam blog
: 16
: 240
Kayıt tarihi
: 05.04.14
 
 
 
 

 
YALNIZLIK KİMSESİZLİKTE DEĞİL,İNSANIN KENDİNİ UNUTTUĞU YERDEDİR. TATLI HIRSIZI