Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '10

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Tatlı kitabı

Tatlı kitabı
 

Sahnelerin podyumlardan kopararak aldığı pop müziğinin eşsiz seslerinden Pınar Ceramic’in yeni bir yeteneği ortaya çıktı; Yazarlık Tanıtımı Tatlıcı Tombik’te yapılan Pınar Hanımın yeni tatlı kitabı mutfaklarda oldukça yeni rüzgarlar estirecekmiş gibi duruyor.

Neden Tatlı kitabı? Sorularını “Tatlıyı fazla yiyemesem de seviyorum. Tatlı konuşmak için tatlı yiyelim” sözleriyle yanıtlayan Ceramic Türk halkının son yirmi yıllık sürecinde gittikçe daha karamsar ve kötümser olduğunu ve Türk hakının en büyük probleminin fazla tatlı yemek değil az spor yapmak olduğunun vurgusunu yaptı. İsminin kitabın tirajı için kullanıldığı dedikodularına ise “Allah düşmanımı kuru iftiradan sakınsın yarabbim. Tombik’cim pek anlamadığım için gerçi ölçüler konusunda yardımlarda bulundu ama daha fazlası ayıp. Hele bir mozayik pasta var, ne diyim kimse yardım etmedi.” Diyerek tariflerine ne kadar güvendiği vurgusunu yaptı.

Baskısı kuşe kağıda yapılan ve iri bir ansiklopedi görünümünde olan kitap yüksek fiyatının yanı sıra Pınar Ceramic’in modellik zamanlarından onlarca fotoğrafıyla dikkat çekiyor. Pınar Hanımın artık magazin sayfalarında pek görülmeyen seksi pozlarının güzel tatlı tarifleriyle nasıl bir kombin oluşturacağını merak eden özellikle erkek hayranları eminimki bu kitabı mutlaka kütüphanelerinde bulundurmak isteyeceklerdir.

 
Toplam blog
: 11
: 688
Kayıt tarihi
: 21.10.06
 
 

Orta yaşlı bir emekliyim. Okumayı, spor yapmayı ve muhabbet ortamında içki içmeyi severim. Türkiye'n..