Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '09

 
Kategori
Magazin
 

Tatlısees - Yıldız Tilbe gerginliği

İbrahim Tatlıses bir basın toplantısı ile canlı yayında Yıldız Tilbe ile aralarında yaşananları her yerde açıklamaya çaılşmış. atv yönetimini kutluyorum. Böylesi mevzuların normal ortamlarda sergilendiği bir şov yayınına son vermesinin zamanı gelmişte geçiyordu . Sayın Tatlıses çok severek dinlediğim bir sanatçıydı doğrusu o tür laflaşmaları ona yakıştıramadım.

"Gördünüz mü Yıldız Hanım 50 kişiyi ekmeğinden etti” diyerek sitem ederek İbo Show’un bitirildiğini açıklarken böyle bir gelişmenin olabileceğini kestirmeliydi. Yıldız Tilbe hakkında ortaya iddialar atarken kadınların gururuyla oynanamayacağını bilmesi gerekiyordu. Sanatçı nerden geliyor olursa olsun. Onunda bir ailesi ve onuru var.. Bugünkü basın toplantısında ise p..znk diye bahsettiği kişilerin falanca filanca kişiler olduğunu söyleyerek zavallı bir savunmaya geçmiş.

Kimsenin kimseden kalır yanı yok. Defalarca magazin ve türlü medya yayınlarında hele bu sanatcı camiasında olursa daha bariz ve alenen açık sergileniyor.

Tüm bunlara doğrusu her iki değerli sanatçı adına da üzüldüm.

Umarım bu tip konularda bir daha aynı hatalara düşmezler. Gerçi yapılanlar yana kar gibi kalır durumlarıda olmuyor değil . Daha farklı projelerle tekrar tekrar ödüllendirilerek milletin karşısına çıkmıyorlar mı. Sayın Mehmet Ali Erbilin canlı yayında yaptıklarını daha unutmadık. Unutanlar varsa bu daha üzücü.

Evet işte burda sayın Tatlısesin dilinde bir zamanlar slogan olduğu gibi Eğitim Şart iSTER OXFORD OLSUN İSTER ÜCRA BİR KÖY OKULUNDA.....

Saygı ile

 
Toplam blog
: 70
: 546
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

Ankara'da yaşayan çalışan ve ayakta durmaya çabalayan tipik bir Karadenizliyim. Öfkem de sevgim de K..