Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '11

 
Kategori
Magazin
 

Tatlıses değişmeli

Tatlıses değişmeli
 

Silahlı saldırıya uğrayıp ağır yaralı olarak tedavi gören türkücü İbrahim Tatlıses aylar sonra ilk kez ayakta görüntülendi bugün.. 

Sevindik.. 

Sebep ne olursa olsun insana yapılan her türlü saldırıyı, şiddeti nefretle kınıyoruz... Zira saldırıyı kim, kimler, neden ve niçin yapıldı sorgulamasını yapmaya gerek yoktur diye düşünüyorum... Önemli olan Tatlıses'in yaşıyor olmasıdır bizim için.. 

Şimdi gelelim İbo'yu eleştirmeye.. 

Mağara yaşamından günümüze kadar geçen serüvenindeki başarı çizgisini kutluyoruz bir kere... Okuma yazması bile olmadan her dönem kendisini yenileyerek sınır ötesi dahil milyonların sevgisini kazanmış ve yapmış olduğu yatırımlarla istihdam sağlamış, dönem-dönem vergi rekortmeni olmuş ve ülkede Tatlıses olmazsa olmaz olmuş.. 

Şimdi sıra geldi kendisi için bugüne kadar yapamadıklarını yapmaya... Değişmeli dir Tatlıses... Davranışlarını ve dünyaya bakışını değiştirmeli.. 

Sürekli çalıştı Tatlıses... Yaz demeden, tatil demeden hep çalıştı... Yıllarca yoğun çalışma temposu nedeniyle yorgunluklar yaşadı ve bu nedenle zaman zaman hoşgörüsünü kaybederek sevdiklerini üzdü hatta tamiri zor olan gönüller kırdı, zaman zaman da yükseklerden baktı insanlara.. 

Artık durulamanın zamanı geldi... 

Balık tutmayı seviyorsa balık tutmalı.. Kendine özgü bahçe işleriyle uğraşmalı tıpkı emekli insanlar gibi... Dünya seyahatini programlamalı... Yeni keşfedememiş yerleri keşfetmeli... Dünya insanlarıyla bire-bir iletişime geçmeli, dokunmalı dünya çocuklarına... Kendisi için daha çok şey yapmalı, çünkü mutluluk küçük ayrıntılarda saklıdır unutmamalı Tatlıses.. 

 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..