Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '10

 
Kategori
Magazin
 

Tatlıses'i Iraklılara kaptırdık!

Tatlıses'i Iraklılara kaptırdık!
 

İbrahim Tatlıses hayranları çok üzülecek ama değerli sanatçıyı Iraklılara kaptırmış bulunuyoruz. İbo bizi defterden tamamen silmiş durumda. Adam haklı, kıymetini bilemedik. Iraklılar bizden daha çok seviyorlarmış ki elimizden alıverdiler. Tatlıses de onlarla birlikte olmaktan mutlu görünüyor. Resimde yüzü gülüyor, gözleri ışıl ışıl parlıyor. 

''Beni burada el üstünde tutuyorlar. Güvenlik sorunu yok ama yine de bir silah verdiler. Rahat etmem için dayalı döşeli saray gibi bir ev verdiler, '' diyor İbo. 

Görüyor musunuz? Bir silaha ve lüks eve sattı bizi İbo! 

İşin şakası bir yana Tatlıses Kuzey Irak'ta epey bir yatırım yapmış durumda. 

Ortağı olduğu, ''Tatlıses Cennet Konutları'' adlı projede 1030 daire, 500 villa ve çarşı inşaatı yer alıyor.  

İbo, inşaatın yavaş ilerlediğinden yakınıyormuş. Bir gün inşaatı denetlemeye gittiğinde ustaların işi ağırdan almalarına sinirlenmiş. Ceketini çıkarıp kollarını sıvamış. Demir çubukları bağlayan ustanın elinden kerpeteni almış ve kendisi çalışmaya başlamış. Ünlü olmadan önce inşaatlarda demir bağladığını bilmeyen işçiler kendisini şaşkınlıkla izlemişler. Tatlıses'in bu davranışı karşısında işçiler gayrete gelmiş ve işler hızlanmış. 

Diğer ortaklığı ise Kuzey Irak'ın milli piyangosu olan, ''Tatlıses Bingo''. Tüm Arap ülkelerinin ilgi gösterdiği bu şans oyununun ilk çekilişi Erbil'deki Hanzad Otel'de yapıldı. Çekilişe Arap ülkelerinden gelen sanatçıların yanında Erbil'deki diplomatik misyon temsilcileri de katıldı. 

Tatlıses çekilişte talihlilere toplam 500 bin dolar dağıttıktan sonra Türkçe ve Kürtçe şarkılar söyleyerek davetlileri coşturdu. 

Ne diyelim, İbrahim Tatlıses'e Irak'ta bol şanslar ve bol kazançlar. Bizi düşünme sen ''Mutlu ol yeter!'' 

 
Toplam blog
: 233
: 980
Kayıt tarihi
: 07.01.10
 
 

İzmir doğumluyum. Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu mezunuyum. Kısa denilebilecek bir sür..