Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '09

 
Kategori
Futbol
 

Tatminsizler!...

Tatminsizler!...
 

İnsanoğlunun yaşamı hiç de kolay değil. Herkesin, her kesimin kendine göre sıkıntıları, problemleri var. Bu olumsuzlukların üstesinden gelmek adına, en ufak bir başarıda gönülden sevinmezmiyiz? Çocuğumuzun okulda, eşimizin işinde veya evde en ufak bir başarısı bile bizlere mutluluk vesilesi olmaz mı? Olur!

Peki, bu persipektiften bakınca, Fenerbahçeyi yerden yere vuranlara ne demeli? Dost gibi görünen acımasız düşmanlar mı? Yoksa bir tatminsizler güruhu mu?

Fenerbahçe, en yakın rakibi ile arasını üç beş puan açsa, koro halinde Türk futbolu yaramaz, tü-kaka. “Böyle zayıf bir ligde Fenerbahçenin durumu başarı değil başarısızlıktır” çığlıkları gazete sayfalarından dökülür, Tv. ekranlarından fırlar. Tarihine baktığımızda, ülke sporunda “en iyi” etiketine en çok uzanmış olmasına rağmen kötüdür.

Türksel süperliginin ilk yarısı bitti. Fenerbahçe, o çok beğenilen ruya takımlarını, kaplanları, aslanları, kartalları, timsahları geride bırktı. Beş dakika bir durun da saygı gösterin.

Yok olur mu hiç. Dün akşamki maçta yardımcı hakem Trabzonspor’un önemli bir akınını yanlış yorumlayarak kesti ya, bütün medya sözleşmiş gibi o olayın üzerine gitmiş. Efendim kesmeseymiş de, gol olabilirmiş de, durum değişebilirmiş.

Fenerbahçenin alehine birçok maçta yaşanan yanlışlıklardan sonra dut yemiş bülbüle dönenler ağlaşıyorlar. Sevsinler sizi.

Bu Fenerbahçe, UEFA liginde de ilk dönemi lider bitirdi. Neymiş, rakipler zayıftı, yağmur yağdı, rüzgar esti, belki de diğerleri şike yaptı.

İnanıyorum Fenerbahçe dünyanın en büyük kupasını alsa, bu kişiler köşelerinde kuru bir tebrik yerine dünya futbolunun ne kadar kötü gittiğini işleyecekler.

Beyler, bayanlar, giderek komik oluyorsunuz. Ya bükemediğiniz bileği öpeceksiniz, ya da susacaksınız.

En büyük keyiflerimizden biri olan futbol Türksel Süper liginin bu yılki ilk yarısında bütün futbol severlere güzel anlar yaşatan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Kayserispor ve diğer tüm takımlarımızı tebrik ediyor, ikinci yarı için başarılar diliyorum.

2009-12-21

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..