Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '16

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Tavşanlı’da aşmak için hareket kampanyası

Tavşanlı’da aşmak için hareket kampanyası
 

TAVŞANLI’DA AŞMAK İÇİN HAREKET KAMPANYASI


Türkiye Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Beyazay Derneği koordinatörlüğünde ‘Aşmak için Hareket’ Kampanya festivali Tavşanlı’da gerçekleştirildi.

‘Aşmak için Hareket’ Kampanyası kapsamında Bimpaş Düğün Salonları çevre spor tesislerinde toplanan kalabalık grup ilk olarak ısınma turları yapmak üzere spor aletleri ve fitnes ekipmanlarına geçti. Isınma turları gerçekleştikten sonra maç ve penaltı turnuvası düzenlendi. Akabinde bisiklet turuna geçildi. Sonrasında bilek güreşleri ile müsabakalar devam etti.

Spor müsabakaları tamamlandıktan sonra iftar programına geçildi. İftar programı eşliğinde tiyatro gösterimi yapıldı.

’Aşmak İçin Hareket’’ kampanyası hakkında konuşan Türkiye Beyazay Derneği Batı Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan ‘Türkiye Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Beyazay Derneği koordinatörlüğünde ‘Aşmak için Hareket’ Kampanya festivali Tavşanlı’da kalabalık bir topluluk tarafından coşkuyla kutlanmış, başarıya ulaşmıştır. Hani bir söz vardır; İnsan bu su misali kıvrım kıvrım akar ya…Hamdolsun ki Engelli-Engelsiz tüm Beyazay gönüllüleri festivalimize, iftarımıza katılarak gıbta ile bakılacak bir tablo oluşturmuşlardır. Aşmak için Hareket Kampanyası dalga dalga Türkiye’de gerçekleşmektedir.  Engelli-engelsiz bireyleri kaynaştırmakta ve sıradanlaşmışlık yani engelli-engelsiz ayrımı yapılmayan bir topluma doğru adım adım ilerlemekteyiz. Ayrıca toplumda spor yapmanın önemine de vurgu yapılmaktadır. Spor insan sağlığının sigortasıdır. Hamdolsun ki Türkiye’de bir çok engelli ailelerimiz engelleri spor vesilesi ile aşmış, bu da başarıyı tetiklemiştir. Spor çoğu çoğu engelli bireylerin hayata açılan penceresi olmuştur. Ne mutlu ki hayata açılan bu pencereye engelli-engelsiz birlikteliğinde ulaşılıyor. Ülkemize böyle hayırlı kampanyayı kazandıran başta Türkiye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, akabinde Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva’ya canı gönülden teşekkür ediyoruz.’Dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şube başkanı Fatih Paşal’ Aşmak için Hareket Kampanya Festivalimize ve iftarımıza katılan Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından iftar programına geçilerek tiyatro gösterimleriyle programın sona erdiği bildirildi.

 

 

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..