Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '09

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Tavsiye ettiğim kitaplar

Son zamanlarda bana, kişisel gelişim, kadın erkek ilişkileri, ruhsal çalışmalar ile ilgili kitap tavsiyesi isteyenlerin mailları gelmekte. Bu ihtiyaca cevap verebilecek bazı çok beğendiğim kitapları aşağıya listeledim fakat 1.sırada olan en beğendiğim kitap gibi bir anlam taşımıyor. Hepsi birbirinden harika. Kısaca konularını da yanlarına anlattım. Umarım herkese faydalı olur. Kitapları internet üstünden çok daha ucuza alabilirsiniz.
Alabileceğiniz siteler: http://www.kitapyurdu.com , http://www.hepsiburada.com , http://www.ideefixe.com

1) Var Olmanın Gücü - Eckhart Tolle - Koridor Yayınları
Aydınlamış bir üstad olan Tolle'un Ego, Acı beden, Şimdi'de kalmak gibi konularda detaylıca bilgiler verdiği ve okurken bile o deneyimi yaşayabileceğiniz harika bir kitap.

2) Cebinizdeki Elmas - Gangaji - Owo Basım Yayın
Gangaji, amerikalı bir bayan ve hindistanda tanıştığı üstadı sayesinde aydınlanma deneyimini tadıyor. Bunu kitapta çok güzel bir şekilde anlatmış. Bütün arayışın nasıl sonlanabileceğiyle ilgili çok net ve duru bilgiler bulabileceğiniz ve bir an önce bitirmek isteyeceğiniz güzellikte bir kitap.

3) Erkeğin Kutsal Kitabı - Xavier Bonde - Safir Basım Yayın
Erkek ve Kadın arasındaki etkileşim, iletişim modelleri, bilinçaltı kalıpları, yaklaşım stilleri, kadının bir erkekten hoşlanma modeli gibi evrensel sistemleri anlatan hem eğlenceli hem de bir hayli bilgi içeren çok doyurucu bir kitap. Erkekler çok şey öğrenebilirler, kadınlar da "Ya aslında bu adam benim tipim değil ama nedense hoşlanıyorum" dedikleri adamlar da aslında ne var da hoşlanıyorlar, bu modelleri rahatlıkla görebilirler.

4) P.E.A.T - Temel Enerji Aktivasyonu ve Ötesi - Zivorad Mihajlovic Slavinski - Ganj Kitap
Bizzat kendisinden eğitim alma şerefine ulaştığım mükemmel bir üstaddan, duyguların dönüşümünü, içsel blokajların temizlenmesini, birbirine zıt duygu ve düşüncelerin arınmasına kadar bir çok konuyu detaylı anlatan bir kitap.

5) Sedona Yöntemi - Hale Dwoskin - Ganj Kitap
Hayatımı değiştiren yöntemleri sorsaydınız, içinde mutlaka sedona yöntemi de bulunurdu. Bu kitap doğuştan sahip olduğumuz duygu ve düşünceleri serbest bırakabilme durumunu hayatın her alanında nasıl ortaya çıkartıp kullanabileceğimizi anlatan muhteşem bir kitap.

6) Tanrılar Okulu - Stefano D'anna - Alteo
Okurken inanılmaz motive eden, temel bir gerçeği hatırlatan sürükleyici bir kitap.

7) Beynin Gizli Güçleri - Amargi Hillier - Safir
Hiçbir yerde bulamayacağınız teknikleri içeren mükemmel ötesi bir kitap. Enerjilerle, bilinçaltıyla ilgilenenler çok sevecekler.

8) Kuantum Dokunuş - Richard Gordon - Ganj Kitap
Eğitimini de verdiğim bu yöntem, nefesin nasıl inanılmaz yoğunlukta enerjiye dönüştüğünü ve şifa amaçlı nasıl kullanıldığını anlatan harika bir kitap.

9) İlişkilerde Bağımlılığa Son - Melody Beattie - Ganj Kitap
İlişkilerde ki bağımlılık kalıplarını açıkça gözler önüne seren, okurken kendinizi bulabileceğiniz, nasıl genel modellerin olduğunu keşfedebileceğiniz bilgiler veren bir kitap.

10) Ego - Osho - Ganj kitap
Kısaca Ego konusunda okuduğum en iyi kitap.

11) Matrix'e Hükmedin - Dr. Richard Bartlett - Safir
Kuantum alana müdahale edebilme, istekleri gerçekleştirebilme, sağlık sorunlarını ortadan kaldırabilme, hayatta ki hedeflere ulaşabilme konusunda çığır açan bir kitap. 2 Nokta dediği yöntemle harikalar yaratıyor, mutlaka okuyun.

 
Toplam blog
: 46
: 881
Kayıt tarihi
: 11.01.09
 
 

Emotional Freedom Techniques (EFT), Deep PEAT, Bilinçaltı Enerji Salınım Tekniği (BEST), Sedona Yönt..