Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Tayt Nasıl Giyilir?

Tayt Nasıl Giyilir?
 

90'ların tayt çılgınlığı 2016 - 2017 sokak modasına yükselen trend olarak giriş yaptı!

Aslında taytlar her daim hayatımızda var. Özellikle spor ve yürüyüş yaparken giydiğimiz taytlar, rahatlık bakımından bizlerden öyle geçer not alıyorlar ki, gündelik sokak stillerimize de sokmadan edemiyoruz. Sadece spor da kullandığımız taytlar dahi öyle farklı ve hoş tasarımlara sahipken ve bizi güzel gösteriyorken, gündelik hayatta rahatımızdan da ödün vermeden, neden taytlarla aynı şıklığı yakalamayalım? 

Büyük markalar kadınların bu konudaki istediğini çok doğru şekilde yorumlamış olacaklar ki, koleksiyonlarına spor ve sokak stilleri için pek çok tayt modeli eklemişler. Ben de sokaklarda rahatlığınızı ve şıklığınızı aynı anda sağlayacak tayt kombinlerini araştırdım ve sizlere bu konuda birkaç örnekle ilham kaynağı olmak istedim. Bakalım beğenecek misiniz?

Taytın rahatlığı blazer ceketin şıklığıyla buluşursa,

Ortaya feminen ve göz alıcı kombinler çıkabilir. Bu tarz bir kombinle şık davetlere de katılmanız mümkün. 2017 sokak modasında bu ikiliye daha çok rastlayacağız. Ben denemenizi öneririm. 

RESİM - 1

Eteğin altına tayt giyilir mi hiç?

Neden olmasın? "2017 trend"lerinin en popülerlerinden biri layering trendi yani kıyafetleri üst üste giymek. Aynı zamanda transparan kıyafetlerin de bu kadar popüler olduğu bir dönemde, bu parçalarla tayt giymek hoş bir alternatif olabilir.

RESİM - 2

Taytla iddiadan bahsedilebilir mi?

Spor yapan, vücut ölçüleri tam da arzu edilen gibi olan bayanların tercih edebileceği bir kombin açıkçası, kısa üst ve tayt kombini. :) Karın kaslarına güvenen bayanlar ince bacaklara da sahipse, kusursuz görüntüler oluşturulabilir. Kış aylarında bu kombine uzun paltolar ve hırkalar da eşlik edebilir.

RESİM - 3

Sevgilinizin kazağı ve gömleği taytla buluşuyor!

Boyfriend parçalar hem çok rahat hem çok tarz duruyor. Yani zaman sevgilinizin gardırobunu da ele geçirme zamanı! Ondan ödünç alacağınız bir gömlek ve kazakla taytınız  müthiş bir uyum sağlayacaktır. Kombinin altına ise, dilerseniz sneaker, dilerseniz bootie dilerseniz de kısa bot giyebilirsiniz.

RESİM - 4

Tunik kazaklar taytların en iyi arkadaşı değil mi?

Tunik kazaklar ya da bol kesim, uzun kazaklar ile taytların kombini, kış ayları için hazırlanabilecek en kolay sokak stillerinden biri aslında. Fazla kiloları kapamaya da birebir. :) Kombinin altına giyeceğiniz topuklu ayakkabı ile hem olduğunuzdan uzun görüneceksiniz, hem de bacaklarlarınız olduğundan daha ince görünecek, unutmayın.

RESİM - 5

Diğer stil önerilere bakmak, moda ve trendlerle ilgili yazılarımı okumak için blogum "PIMOOD" a beklerim.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..