Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '12

 
Kategori
Siyaset
 

Tayyip Erdoğan Hakka yürüdüğünde...

Tayyip Erdoğan Hakka yürüdüğünde...
 

Allah gecinden versin ama Tayyip Erdoğan öldüğünde, bizim söyleyeceğim söz şu olur: "İnna lillahi ve inna ileyhi raciuuun"

"Biz Allah'tan geldik yine Ona döneceğiz"

Taraf Gazetesi'nin CİA'e mi yoksa onun gölgesi başka bir ABD kurumuna mı dayanarak verdiği habere göre, Başbakan Erdoğan kolon kanseri olduğu için iki yıl ömrü kalmış...

Erdoğan'ın buna tepkisi, samimi bir Müslümanın tepkisi oldu elbette: Ömrümüzü ve ölümümüzü Allah tayin eder, anlamında...

Yine söylüyorum, Allah esirgesin Sayın Başbakan kötü bir hastalığa düçar olmuşsa -ki olmadığını kendisi Birant'ın programında açıkça söyledi- buradan yola çıkarak ölüm günü tayin etmek, ya bir art niyetin ya da inançsızlığın eseridir.

Putlaştırılmış, heykelleştirilmiş olanlar hariç kimse "ölümsüz" değildir. Elbette, her nefis gibi Başbakan Erdoğan da ölümü tadacaktır. Önemli olan insanın yaşadığı sürece neler yaptığı ve gittiği yerde nasıl karşılanacağıdır.

Başbakanımız Sayın Erdoğan, şu ana kadar olan siyasi hayatında ülkesine hiç unutulmayacak hizmetler vermiş, halkının büyük teveccühüne mazhar olmuş bir devlet adamı olarak gidecek ebediyete...Dünyada halk nezdinde itibar sahibi olanlar, Ahirette Hak nezdinde itibar görürler...

Bu millet, büyük adamları iyi tanır...Sadece oy verenler değil, hangi sebeble olursa olsun, oy vermeyenler bile, ülkesine böylesine hizmet vermiş bir lideri saygıyla teşyi edecektir.

Ne demek istediğimizi anlamak için Merhum Erbakan'ın cenazesini hatırlamak yeteril olacaktır. Tayyip Erdoğan'ın hizmetinin çok daha fazla olduğunu söylemeye gerek var mı?

Merhum Adnan Menderes, Merhum Turgut Özal ve Merhum Erbakan'dan sonra milletinin kaderinde ve ülkesinin tarihinde derin iz bırakmış bir lider olarak yerini alacaktır Tayyip Erdoğan...

Ölüm inanmış insanlar için bir komşu kapısı kadar yakın ve bir şeb-i arus kadar sevimlidir. Bu bakımdan, bu tür ölüm haberlerinin ne Sayın Başbakanı ne de onu seven ve destekleyenleri umutsuzluğa düşürmesi söz konusu olamaz.

Hayyün la-yemut olan ancak Allahtır...Bir Tayyip Erdoğan giderse, bin Tayyip Erdoğan gelir...Umudunu kendi küçük kafalarına göre vakitsiz-çünkü vakitsiz ölüm yoktur- ölümlere bağlayanlar yine hüsrana düşeceklerdir.

Diliyor ve inanıyorum ki, bu söylentiler Sayın Başbakanımızın-onların jargonuyle söylersek- ömrünü uzatmaktadır...

Ama Tayyip Erdoğan, zaten verimlilik anlamında uzun bir siyasi ömür yaşamıştır ve yaşamaktadır...

Ölümden korkması gerekenler korksun: Yaşayan ölüler!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..