Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '09

 
Kategori
Futbol
 

Taze bir Beşiktaşlı, iki fanatik

Taze bir Beşiktaşlı, iki fanatik
 

Eh artık taze bir fanatik, BJK li olarak, Super Lig maçları başladı. Sevgili oğlumdan rica ettim, hadi ilk maç ben de geleyim, cevap hayır. İçimden bak bakalım, nasıl cevap hayır olur. Karşı komşum da benim kafadan, ama o bir FB.li
olsun, ama biz çok iyi anlaşıyoruz.

Hadi bende bilet var, iki tane gel seninle maça gidelim dedim. O da kalabalık olur diyice olmaz, ATATÜRK OLİMPİYAT Stadı çok büyük, gider sakin bir köşede oturup, maçı seyrederiz. Kabul gördü önerim. Biz maça gittik, sigara yasak olduğundan, aldık ayçiçeklerini, hem çitleyeceğiz, hem seyredeceğiz.

Görevliler sordu hangi takım, ben tabiki büyük bir vakurla, tabiki BJK diyince ya teyze ben nerden bileyim senin hangi takımı tuttuğunu dedi ve geçin şöyle .
Eh oturduk, sağa sola baktık, bizim oğlan yok, olsa bile o da kaptırmıştır kendini, yandaki genç sordu, kaç yıldır siz böyle maça geliyorsunuz. Komşum biraz kızar gibi oldu, ne yapacaksın geldik işte dedi. Beklenen an geldi, hakem düdüğü çaldı, top ortada, bir oraya bir buraya derken kaptırdık kendimizi, yandaki delikanlı gol gol ya deyince biz ikimiz ayağa fırlayıp GOLLLLL diye bağırmaya başladık. Ama baktık yanımızda, yöremizde bizim gibi bağıran yok. Sessizce, aynı vakurla yerimize oturduk, ama ne olduğunu, neden olduğunu, bize niye yan yan baktıklarını bir an anlamadık. Yanımızdaki delikanlı ya teyze golu bizim takım atmadı, Büyükşehir Belediyesi attı diyice, ben yapma ya oğlum nerden bileyim o kalenin Sn.KADİR TOPBAŞ a ait olduğunu.

Zaten onlar varya, mutlaka bir numara çevirmişlerdir, diyince genç olur, olur böyle şeyler dedi, geçiştirdi. Derken yine bir GOLLLLL sesi, tabi biz ikimizdede hiç hareket yok, komşum sesini çıkarma bak bu defa dayak yeriz dedi. Yanımızdakiler, arkamızdakiler, önümüzdekiler, laylayla sarıldılar birbirlerine zıplıyorlar, bizde gene hareket yok, yandaki genç gene bize döndü, yahu sizden illahlah, niye sevinmiyorsunuz, biz attık, biz diyince , her ne kadar FB li de olsa komşumla sarıldık birbirimize, başladık bağırmaya laylayla diye. Ama malesef, her halde biz biraz yine geç kalmıştık. Herkes oturmuş ken bağırmaya devam eden iki tip. Neyse maç , sonradan öğrendikki eşit bitmiş, oh oh iyi olmuş dedik. Eşitlik daima iyidir dedi komşum.

Neyse, zor zekat yıkıla döküle eve geldik ama, keşke dedik, BKJ kazansaydı, daha keyifli olacaktı. Bir de şu kalecilerede, futbolcuların giydiği gibi aynı renk forma giydirseler, işte o zaman biz golleri şaşırmayız.

BEŞİKTAŞIM GENEDE SENİ SEVİYORUZ. SİYAHLA BEYAZIN AŞKI ORTASI YOK. KAZANMASADA O BİZİM GÖNÜLLERİMİZİ KAZANDI. GÖNÜL KAZANMAK BANA GÖRE DAHA GÜZEL. BAŞARILAR BJK.

 
Toplam blog
: 106
: 461
Kayıt tarihi
: 18.06.09
 
 

 Hayata daima pozitiv bir bakış açısı ile bakan, insanları incitmekten, üzmekten korkan ama hay..