Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '13

 
Kategori
Güncel
 

Tebessümlerim Kamer Genç'e

Tebessümlerim Kamer Genç'e
 

resim tabiki internetten alınmıştır ...


Kamer Genç ne demiş? Demiş ki "Acaba ATATÜRK bu CUMHURİYETİ kurmasaydı o makamda oturacak mıydınız? Otursaydınız şayet  hangi tarikat mensubu kitlenin, bilmem kaçıncı hanımı durumuna düşerdiniz?" Şimdi oooo çok büyük bir olay ne demek istemiş Kamer Genç.

Doğru değil mi? Neresi yalan söyleyin?

Atatürk bu Cumhuriyeti kurmasayadı o makamda olamazdınız. Kaldı ki oldunuz Osmanlı yönetim şekline göre hangi haklara sahip olacaktınız ve kaçıncı eşler olunacaktı. Dini düşünceye göre en çokta işlerine geleni hak hukuk yapanlara göre 4. eşe kadar gidilmiyor mu? Şu anki savunduğunuz, yaşatmaya çalıştığınız sistemin adı ne peki?

Hangi düşünce çıkarlarınıza uygun gelir ise haklı, gelmez ise haksız vurun kafasını hı...

Diğer kadın milletvekillerine ne oluyor? Sizlerde mi AKP ye göz kırpmaya başladınız yoksa? Hangi düşünce ürünü tarafından bakıyorsunuz ki doğru söze yanlış deyip kadın birliği yapıyorsunuz.

Hangi kadın sorununda birleştiniz. Fikir beyan ettiniz ve sorunları düzelttiniz?

Siz sayın bayan milletvekilleri daha yüzlerini resimlerde gördüklerim siz maaş almaktan başka ne iş yapıyorsunuz?

Hemen demeçler veriliyor kınanıyor savcılığa dava açılıyor. Bizler dava açmaya korkuyoruz korkuyu bırakın adalete inancımız kalmadı artık. Adalette size işliyor nasılsa açın davayı .

Sayın Fatma Şahin'in demecinde "Ben onu milletvekili olarak da kabul etmiyorum. Bir kadına hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı'na seçilmiş bir kadına....." diye gidiyor.

Seni kim seçti diye sorarım ve neye göre hangi kanuna ilkeye göre kimin sayesinde oradasın ki bunu bile bile adını anmaktan korkuyorsun?

Türkiye Cumhuriyeti işimize geleni hemen söyleme ve kullanmaya nasılda kolayca başvuruyoruz.

Sayın Bakan uyuşturucu yaşı 9-10 lara düştü, evliliklerin durumu ortada, tehdit, dayak, tecavüz gözler önünde işleniyor ceza bile verilmiyor. Yetiştirme yurtları, bakım evleri, çocuk esirgeme kurumları daha sayayım mı hepsinin durumu belli insanlık çıkmaza girmiş aile yapısı bozulan bir toplum olduk kalkmış nelerde ahkam kesiyorsunuz.

Sayın Kamer Genç yanlış mı yalan mı söylemiş.

AKP genel başkan yardımcısı M.Ali Şahin twitter da ne yazmış. İşi gücü bırakıp yoğunluktan internette beyanatlar fikirler veriyorlar ne güzel yan gel yat .

Neyzen Tevfik şiiri ile Kamer Genç'e seslenmiş "anan seni sı..ken yanlışlıkla doğurmuş ...."

Bunların dili de anasız olmuyor.

Sayın M.Ali Şahin harikasınız, düzeyinize yetişmek çıkmak mümkün değil. Milletvekillerin hepsi siz gibi olmalı.

Onlara herşey hak !

Uyan Türkiye Uyan !

Tebessümlerim sevgimle Sayın  Kamer Genç'e.. Ben sizi Milletvekili olarak kabul ediyor ve anlıyorum sayın Genç ben halktan biriyim ..

 
Toplam blog
: 175
: 775
Kayıt tarihi
: 20.10.07
 
 

9 Eylül Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum. Şiir dünyam, bir tane kitap çıkaracağım dedim ve  b..