Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tecavüzcüleri ne yapmalı?

Tecavüzcüleri ne yapmalı?
 

görsel internet'ten alıntıdır


Tecavüz üstüne tecavüz, neredeyse tecavüz edilmeyen canlı kalmadı, kız çocukları, kadınlar, erkek çocukları, yetişkin erkekler, eşekler, atlar, katırlar, koyunlar, keçiler, tavuklar belki başka canlılar da vardır bilmediğimiz.

Ne olacak bu sapık erkeklerin hali, bence bir araştırma yapılsın Türkiye’nin hangi bölgelerinde daha fazla bu tecavüz ilişkileri ve ensest ilişkileri.

Okullarda, okul servislerinde, hastanelerde, dolmuşlarda, sokaklarda, iş yerlerinde fırsatı eline geçiren sapık hiç zaman kaybetmiyor.

Tecavüz edenin yanına tecavüz kar kalıyor, tecavüz edilenin hayatı rezil oluyor tecavüz eden ise hiçbir şey olmamış gibi yaşamına devam ediyor.

Tecavüzcü adamları ne yapmalı acaba? Ya hadım etmeli ya idam etmeli, hatta boynuna ip geçirip tecavüzcüler haftada birkaç gün sokaklarda dolaştırılmalı, bunlardan başka türlü kurtuluş yolu yok. Hadım ettikten sonra da cezalarını çekmeliler.

Şu idam cezalarının artık geri gelmesi gerek, suç işleyenin yanına kar kalıyor, bırakın, ölsün gitsinler, hiç üzülmeye değmez bunlar için.

Şayet cezaları ağır olmazsa yakında her tecavüzcü, tecavüzü yaşam biçimi haline getirecek.

 

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..