Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '07

 
Kategori
Haber
 

Tehlikeli bariyer işaretlendi

Tehlikeli bariyer işaretlendi
 

Teşekkürler Kadir Topbaş. Dünkü Milliyet Blog' da yazdığım "acil bariyer ihbarı" konu başlıklı yazım dikkate alınarak, söz konusu bariyer bugün işaretlemelerle iyice belirgin bir hale getirildi. Böylece bir kez daha, yazdığımız blog yazılarının yetkili adreslere ulaştığı da kanıtlanmış oldu. Demek ki izleniyoruz arkadaşlar. Yazılarımız birbirimizi eğlendirmekten de öte, önemli kitleleri harekete geçirebiliyor. Ayrıca üye olsun olmasın yazılarımız yüzlerce insan tarafından takip ediliyor. Özellikle manşetlerimiz Milliyet.com'dan da şerit halinde geçtiği için çok büyük kitlelere ulaşabiliyor.

Etkili resim ve merak uyandırıcı konular, yazınızın okunmak için seçilmesinde büyük bir rol oynuyor. Birde ilk manşet satırlarına biraz gizem katabilirsek o zaman izlenebilme sayısı daha da artıyor. Bence en çok ilgi çeken konular, astroloji, psikoloji, bilgisayar ve diğer teknoloji yenilikleri, cinsel sağlık, erotizm ve haber niteliği taşıyan yazılar. Tabiki şiirsel ve duygulu bir anlatımla yazılan yazılar izleyiciyi daha da bağımlı yapıyor. Yazılarımız, katacağımız ruh ve renk canlılığı ile de görsel bir lezzete dönüşüyor.

Editörlerimizin de bilinçli yönlendirmesi ile özel hayatlara girmemiz ve kişisel çekişmelere neden olmamız tatlı bir şekilde elemeden geçirilerek engelleniyor. Bu bilinçli yönlendirmeler de yazar olma yolunda bizlere ışık tutarak, ileride karşımıza çıkacak zorlukları aşma konusunda antrenman işlevi görüyor. Birbirlerimizin yazılarına yaptığımız yorumlar ve hoş paylaşımlarda, kar topunun çığ gibi büyümesine olanak sağlıyor. Hayatımızın bir parçası haline gelen blog yazarlığı, değişik konularda hayatlara girerek adeta bir terapi yapmamıza neden oluyor. Teşekkürler MİLLİYET.

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..