Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '11

 
Kategori
Futbol
 

Tehlikeli sular

Milli mesai arasından sonra tekrar bizbize kaldığımız yerden devam ediyoruz. FenerBahçe milli maç arasından sonra defansif kurgusu belkide ilk defa bir arada oynayan 4 adam ile başladı maça. Solda Uğur ile Caner'in hangisi önde hangisi arkada oynuyor Uğur-Stoch değişikliğine kadar çözemedik. Yobo'nun yokluğunda formayı kapan Bilica yine kendine has stili ile gündeme geldi. Bekir'in uzun süredir gösterişsiz ama faydalı oyunu haftaya sarı kart cezalısı olduğu için umarım aranmaz. Gökhan Gönül'ün bu maçta geçen maçlara göre biraz daha iyi ıynadığını söyleyebiliriz. Bu ilk defa bir arada oynayan bu 4 oyuncu maçın başında biraz bocalasada ilerleyen dakikalarda iyi bir savunma dörtlüsü oldu. Tabi bunda Eskişehir'in 10 kişi kalmasınında çok payı vardı. 

F. Bahçe'nin golünde Emre'nin çok güzel uzun pasını kafa ile Bienvenu'ye indiren Alex bu maçın en iyileri arasındaydı. Golde takipçiliğinin faydasını gören Bienvenu 5 dakika sonra Nadareviç'e kırmızı kart gösterterek geldiği günden beri en faydalı maçını oynadı. FenerBahçe bu sezon Antep deplasmanı hariç hep kötü oynayarak kazanıyor. 2 hafta önce Karabük karşısında 10 kişi ile mükemmel mücadele eden takım rakip 10 kişi kalınca malesef maçı bitirecek golü bir türlü balamadı ve hem tribündeki hem de TV'den maçı seyreden sevdalılarına son düdüğe kadar ecel terleri döktürdü. Bırakın gol ya da goller bulmayı pozisyon bulmakta bile zorlandı Fenerbahçeli futbolcular. Bu sezon içinde bulunduğumuz durumu her fırsatta kendilerini motive eden bir etken olduğunu söyleyen futbolcular maalesef Volkan dışında bunu pek sahada gösteremiyorlar. Kendi saha ve seyircisi önünde 10 kişi kalan rakibe karşı takımda maçın adamı Volkan oluyorsa diğer futbolcular şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekir. 

Maçın 2. yarısında bir pozisyonda topu kendisine atmadığı için Gökhan Gönül'e 50 bin seyirci önünde fırça atan Emre artık kendi taraftarına bile itici gelmeye başladı. Emre bu sezon maalesef çok kötü oynuyor ve maç içinde sürekli olarak rakip futbolcu hakem veya kendi takım arkadaşı ile böyle diyaloglara girmeye devam ederse bu futbolculara değil renklere gönül vermiş taraftardan kırmızı kartı görür. Bu takımın son senelerde ücret -performans orantısı en ters olan alçakgönüllü Gökhan Gönül'e .Emre'nin yaptığına maalesef seyirci kalan Aykut Kocaman ipin ucunu kaçırmak üzeredir. Eğer bu gibi durumlara böyle seyirci kalmaya devam ederse FenerBahçe futbol takımı tehlikeli sulara doğru hızla sürüklenir. Umarım Aykut Hocam bu duruma gereken tepkiyi soyunma odasında vermiştir.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..