Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '09

 
Kategori
Güncel
 

Tehlikenin farkında mısınız?

Tehlikenin farkında mısınız?
 

?zınısımadnıkraF ninekilheT

Domuz gribi can almaya devam ediyor. Ölü sayısı 152 Meksika ABD derken Avrupaya sıçradı oradan İsrail, virüs dünya turuna devam ediyor. Üstelik solunum ve temas yoluyla kolayca yayılabiliyor. Bakın ABD Başkanı Barack Obama'nın Meksika ziyareti sırasında tokalaştığı Meksikalı arkeolog Felipe Solis domuz gribi semptomlarından hayatını kaybetti. Ya şimdi Obama'da virüs taşıyıcısı olmuşsa? Obama Türkiye'ye geldi ve Başbakan'ın da elini sıktı. Boğazından değil haram et haram lokma geçmemiş Başbakan yoksa şimdi Domuz yüzünden öbür tarafa mı gidecek? Hayır olamaz gitmemeli. Durun hemen panik yapmayın hamdolsun arkasında bu kadar çok dua edeni (!) varken grip krizi Başbakanı da teğet geçecektir.

Hamdolsun bize de bir şey olmaz.

Gerekli önlemler alınır, Başbakan alır Sağlık Bakanı adaşını da yanına çıkar açıklamasını yapar "Hasta olan varsa kendi beceriksizliğinden olmuştur" der olur biter.

O andan itibaren kendinizi güvende hissedebilirsiniz. "5 vakit abdestinizi alın, elinizi ayağınızı güzelce yıkayın turistlerden uzak durun yeter".

Gavur İzmir'i de Başbakanlık emri ile karantinaya alırlar. "Medyadaki haberleri okuyup da panik yapmayın onlar bizi sindiremeyen kesimin şişirmeleridir. Balon gibi patlatırız. Boykot ederiz gözümüzü kulagımızı kapatırız böylelikle domuz gribi krizini kazasız belasız atlatmış oluruz. Elhamdülillah bize bişey olmaz Domuz gribi bize teğet geçer" .

Alın size en helalinden önlem paketi. Virüs daha da Türkiye'ye gelmez Türkiye bitmiştir virüs için.. Bakın diyorum yakında AB bize girmeye çalışacak ama "Van münütttt van minüütt AB ananı da al git" diyeceğiz. Gelişen Türkiyem adına bir alkış da Başbakanıma...

 
Toplam blog
: 38
: 680
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

İzmirli, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu, ekonomi ve siyaset ile aktif olarak ilgilen..