Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Tek ameliyat 2 estetik

Tek ameliyat 2 estetik
 

Kombine estetik ameliyatlar


Kombine estetik ameliyat, kaba tabir ile bir kaç estetik ameliyatın birlkikte tek ameliyat içerisinde yapılmasına deniyor. Bu her işlme için geçerli olmasa da birbirini tamamlayan işlemlerde ameliyat birlikte yapılabiliyor.

Yani, bir hasta burun estetiği olmak istiyor ama, alın germe ameliyatına da ihtiyacı var. Bu yapılabilir. Aynı zamanda kaç kaldırma veya dudak dolgusu da aynı seansta yapılabilir. Böylece tek bir anestezi uygulaması ile işlem hastayı yormadan daha kısa sürerek bitecektir. 

Her ameliyat kendine göre bazı standart işlemler barındırır. Yani bir randevu almanız gerekir. Ameliyat öncesinde bazı laboratuar testlerine tabi olması gerekir. En önemlisi de anestezi alması gerekir. Burada daha onlar olurda anesteziyi birkaç sefer yapmamanız iyi olmuş dediğinizi duyar gibiyim.

Neden Kombine ameliyat yapılır ? 

Kombine ameliyat ilk önce belirli bir bölgeyi tamamen düzeltmek için yapılır. Yukarıda da belirttiğim gibi burun ile alın germe veya kaş kaldırma veya gıdıdan yağ alma gibi bir kaç ameliyat birlikte yapılabilir. 

Karın bölgesine geldiğimizde ise, karın germe ile birlikte liposuction yapılabilir. Göbek deliği dizaynı da aynı şekilde birlikte yapılabilir. 

Ameliyatsız işlemlerde de bu böyledir. Çünkü botoks yaparken dolgu, ışık dolgusu yaparken cilt yenileme de bu işlemler arasıda yer alır. Yani Ameliyatsız işlemlerde de kombine edilmiş işlemler yapabiliriz.

Kombine olmanın faydaları 

Kombine yapılan ameliyatlar ile en başta bir fiyat avantajınız olacaktır. Çünkü bir kere hastane kullanımı bir kere anestezi ve bir kere ayrılan zamanı işgal etmiş olacaksınız. Bu yüzden fiyat avantajı tahmininizden de iyi bir değerde olacaktır. 

Hasta içinde faydaları çok fazla. İlk başta bir kere bu eziyetler çekilecek. Bir kere anestezi alınacak ve bir kere de yüzünüzde veya kombine edilen bölgesinde ki değişim sizi şaşırtacak kadar büyük olacaktır. 

Bu yüzden hem fiyat avantajı nedeni ile hemde hasta avantajları açısında kombine estetikler daha avantajlıdır. 

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Op Dr Ali Mezdeği
Tel : 0212 241 3 241
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..