Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Tek gecelik erkekler...

Tek gecelik erkekler...
 

Sakın başkalarına sizi mutlu etme görevi yüklemeyin, ihmal edebilirler. Kendi mutluluğunuzu siz oluşturabilirsiniz.

Son günlerin en popüler düşüncesi sanırım bu.Özellikle feminist düşünceleri ağır basan kadınlar arasında tabii ki.

Bu günlerde gündem oluşturan ve aslında hep gündem de olan " tek gecelik kadın " kargaşası sürerken...uzun zamandır " tek gecelik erkekler " oldukça çoğalmaya başlamış da kimsenin haberi bile yok.

O da ne demek demeyin, yalnız ve ekonomik özgürlüğüne sahip kadınlar... erkeklerini yani sevgililerini kendileri seçiyor. Eskiden bizler, bir seçim yaptığımızda sevgili veya eş olarak...tanıdıkça memnun kalmasak bile aman ele güne karşı çok ayıp olur, daldan dala konmayalım düşüncesiyle, bütün olumsuzluklarına rağmen katlanır,sürdürebildiğimizce devam ettirirdik.

Ama şimdi kadın beğendiği erkekle,yatak ilişkisine girdiğinde umduğunu bulamazsa bir daha görüşmüyor.Yani artık cinsellik kadın için de çok önemli.Ve bunu bulana kadar da ,böyle konuşunca çirkin gibi görünebilir ama kendi mutluluğu için nicesini denemekten çekinmiyor artık.

Kadın, artık mutluluğunun anahtarının kendinde olduğuna inanıyor. İşin ilginç yanı ise...beyler kızmasın bu "tek gecelik erkekler" gittikçe çoğalmaya başlamış. Ve işin daha enteresan tarafı ise bu beyler,kendileriyle ikinci kez birlikte olmayan kadınlar için de "tek gecelik kadın" imajı vermeye çalışıyorlarmış.Eeee erkek egosu buna dayanamaz tabii:)))

Geçmiş zamanda bir erkek arkadaşım çok büyük bir ifşada bulunmuştu. Çapkın- donjuan görünen erkeklerin çoğu problemlidir,aslında kadınlar onlarla fazla takılmıyor ama onlar, kendilerine çok çapkınım elimin altında çoookk kadın var görüntüsü vermeye çalışıyorlar demişti.

Şimdi bu sözün daha doğru olduğuna inanıyorum.

Erkekler çapkınlık konusunda tıpkı avcılara benzer,onlar gibi bir sürü hikayeler anlatırlar ama kadınlar, çok yakın olmadıkça kimseyle bu tek gecelik erkeklerini anlatmadığı için, gerçekler ortaya pek çıkamıyor.Bu konuda çok konuşan erkek, meğerse aslında problemliymiş...

Daha önce bir yazıma yapılan yorumlarda erkeğin sevişirken kadına dokunmayı bilemediği yazılmıştı.Erkeklerin tek gecelik olma nedenleri bu yüzden olabilir mi? Bence bu konuyu hafife almamalı...







 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..