Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Tek göğüs estetiği

Tek göğüs estetiği
 

Genel olarak vücudumuzu dikey olarak ikiye ayırdığımız zaman hemen hemen herhez de az veya çok asimetri görülür. Ancak bazı insanlarda görülen bu asimetri çok belirgin bir şekilde görülür.

Bunu nasıl görebiliriz?

Örnek olarak; Mesela bayanlarda sol göğüs çok küçük ancak sağ göğüs normal ya da sağ göğüs çok büyük ama sol göğüs normal şeklinde belirgin asimetriler ile karşılaşa biliyoruz.

Bu tarz göğüs ( meme ) olgularında eğer göğüslerin birisi normal ölçülerinde fakat diğer göğüs de sorun var ise sadece sorunlu göğüse estetik bir operasyon yaparak asimetrik olan bu sorunu ortadan kaldıra biliriz.

Yapılacak bu operasyon göğüs büyütme de olabilir göğüs küçültmede olabilir. Önemli olan hastaların muayene bulgularıdır. Çünkü nadiren biz bir tarafın çok küçük bir tarafın ise çok büyük olduğu durumlarla karılaşa biliyoruz.

Bu tarz durumlarda özellikle tek bir göğüse estetik bir operasyon uygulayarak simetrik neticeyi elde etme adına çok güzel sonuçlar elde edebiliyoruz.

Asimetrik Göğüs Ucu Estetiği ve İdeal Göğüs Ucu?

Göğüs estetiği operasyonu için başvuran hastalarda göğüs ucunda asimetri ile çok fazla karşılaşıyoruz. Göğüs ucundaki ( areola ) asimetri sadece tek göğüs ameliyatlarında değil klasik göğüs büyütme ve klasik göğüs küçültme hastalarında da görülüyor.

Bu işlemi de herhangi bir göğüs estetiği operasyonunda rahatlıkla uygulayabiliyoruz.

Sağlıklı Günler Dilerim

Esteport Estetik

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..