Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Tek kişilik yatakta çift kişilik aşk

Tek kişilik yatakta çift kişilik aşk
 

netten


Eskiler uzunca bir yastık yaparlardı evli çiftler için. Tek bir yastıkta yatardı çiftler. “Bir yastıkta kocayın” dileği evliliğin mutlu bir şekilde sürmesi için söylenen bir dilekti. Küçük döşeklerde ve tek yastıkta, koyun koyuna sabahlanıyordu. 

Sonra yataklar büyüdü. Yastıklar kuşa döndü. Deliksiz uykulara dalındı. Hiç dokunmadan yanında yatan kişiye sabah olur mu hiç? Oldu. Hep oldu. Teni tenine değmeden geçip gitti rüyalar. Bir geceden öteki sabaha temassız yatıldı rahat ve rahat. Yabancı birinin koynunda yatar gibi ürkütücü geçti geceler. İletişim çağında yanı başımızdaki insanlarla iletişim kuramadık. Titreşimlerimiz ürpertmedi bedenlerimizi. 

Rahatı aradıkça yabancılaştık. Genişledikçe yataklarımız biz birbirimizden uzaklaştık gittik. Yalnız uyumaya alıştık yanı başında yatarken sevgilinin. Yalnızlaştık yatakta bile. Çift kişilik yataklarda tek kişilik uykulara daldık. 

Tek kişilik yatakta çift kişi yattınız mı hiç? Denemelisiniz. Hem de aylarca, yıllarca. Yatmanın her halinde birbirinizden kopamayacağınız bir duruş şekli bulabilirsiniz. Hiç yalnız uyuyamazsınız. Hep yanınızda bir sevgili hissedersiniz. Yatarken kavgalı da olsanız sabaha barışmak için önünüzde upuzun bir gece vardır. Uykunun her halinde yarı uykudasınız çünkü. Gece çok uzar rahat olmayan yatakta. Ömür de uzamış demektir zira. 

Yakın olmak için her koşulu bilerek yaratmalısınız sevdiğinizle. Bilerek ve isteyerek rahat olmasa da hem de. Kocaman olsa da odanız yatağınız hep sarılacağınız kadar küçük olmalı. Kafa kafaya vereceğiniz kadar küçük olmalı yastığınız. İstemeseniz bile sevgilinizin nefesini kulak memenizde hissetmelisiniz. Terlemeli onun yaslandığı yanınız. Saçı gıdıklamalı burnunuzu mesela. Sabahın olduğunu mahallenin horozundan değil sevdiğinizin horlamasından anlamalısınız. Onunla en rahat yatış şeklini keşfetmelisiniz. Yaramazlık yapmalısınız arada. Uslu durmak saygı gereği de olmalı ama. 

Daha çok sevmek için bir sürü bahane bulabilirsiniz yanı başınızdaki sevgiliyi. 

Onun sizi sarmak mecburiyetinde kalmasından, sizin onu kucaklamak zorunda olmanızdan daha güzel ne olabilir ki? Alizarin’den sevgilerle… 

 
Toplam blog
: 105
: 7006
Kayıt tarihi
: 27.04.07
 
 

Ereğli - Konya Gazi Lisesi (yatılı) - İstanbul Üniversitesi İşletme (İng) Fakültesi - Ressam ve A..