Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '08

 
Kategori
Futbol
 

Tek maça bakarsak öyle; ama genelde iş başka

Tek maça bakarsak öyle; ama genelde iş başka
 

Tek maça bakarsak eğer Galatasaray-Fenerbahçe maçında Galatasarayın attığı gol tesadüftü. Volkanın hatası vardı. Edu orada topa çıkıyordu ve topa tam kafa vuracakken volkan karıştı araya.

Fenerbahçe iyi oynamadı. Galatasaray hak etti galibiyeti. Galatasaray fenerbahçeyi son 6 maçtır yenemiyordu ve ancak yedinci maçta yenildi.

Genel olarak baktığımız zaman Fenerbahçe başarılıdır. Ligde şampiyonluklar yaşamış, kupa1’de çeyrek final oynamış, 3 senedir doğru dürüst derbi kaybetmiyor. Şimdi bunları göz önüne alırsa Fenerbahçe hala Türkiyenin en iyi takımıdır. Tabi işin stat , tesis, ekonomik, yönüne girmiyorum.

Fenerbahçe her sene şampiyonluğun favorisidir. Ha favori olabilirsin ama şampiyon olamayabilirsin. Bu nasıl olur?. Penaltıyı alex yerine kezman atarsa şampiyonluk kaçar. Zaten Fenerbahçe ancak böyle kaybeder şampiyonluğu.

Genel olarak iyi sezon geçiren Fenerbahçe bu kadrosunu bozmaması lazım. Ortada enkaz bırakılacak bir durum da yok. Öyle bir saçmalık ta olamaz zaten. Aldığı başarılar belli. Şimdi bu seneye bakacak olursak gelecek sene bu seneden ders çıkartıp aynı hataları tekrarlamıyalım derim ben.

Yani ben bu kadroyla devam edilmesinden yanayım. Ayrıntılarda dikkat edersek gelecek sezon daha başarılı oluruz

Mardinli Ergin

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..