Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '08

 
Kategori
Blog
 

Tekirdağ blog toplantısı ve çapkın!

Tekirdağ blog toplantısı ve çapkın!
 

Tekirdağ toplantısına katılanlar


Tekirdağ blog toplantısı, başarılı organizatörümüz (Yağmur zamanı) Sema sayesinde çok güzel geçti.

Toplantımız Tekirdağ sahilinde güzel bir mekan olan Kırmızı lokalinde neşeyle başladı. Muhteşem kahvaltımız gurubumuzun kısa zamanda kaynaşmasıyla harika bir şölene dönüştü.

Toplantımızda Güher Karslı, arkadaşları Osman ve Filiz, Bülent ve ben, Sema Şener, Sema Çürük, Ruksan İldan, Uğur Yağmur ve eşi İlknur, (Martılar Özgürdür) Feyzan, (Yağmur zamanı) Sema ve eşi Mehmet bey, çok güzel bir dostluğun ve kaliteli bir paylaşımın kahramanlarıydık. Gerçekten katılan herkes içten, samimi ve dostluğun ne kadar önemli olduğunun farkındaydı.

Bülent Göncü yine yaptı yapacağını, esprileriyle bizleri gülme krizine soktu. Ardı ardına yapılan bu harika esprileriyle zamanın nasıl geçtiğini unutturdu bizlere.

Kahvaltıdan sonra hep birlikte Tekirdağ sahilinde uzun bir yürüyüş yaptık. Deniz kenarında çaylarımızı içtik. Pazar günü yazdan kalma bir hava vardı. Havanın yüzü, bizim yüzümüz kadar güler yüzlüydü.

Kırmızı’nın bol çeşitli kahvaltısı yanında el emeği ile yapılan kabak tatlısı, ev baklavası, kurabiye ve kekler, bize güzel bir göz ve mide ziyafeti yaşattı.

Biz Tekirdağ’a gitmeden önce Cumartesi akşamı Güher Karslı’nın Beylikdüzü’ndeki evine konuk olduk. Güher’in bu kadar kısa zamanda muhteşem bir sofra hazırlaması, çok özel bir levrek sunumu yapması, hızlı ve pratik olması bizim gözümüzde ve gönlümüzde tüm yıldızlara hak kazandı.

Güher’in sevgili muhabbet kuşu Çapkın’ın süper gösterisini izledik. Bu marifetli çapkın, hepimizle yakından ilgilendi ve masada çok güzel bir banyo yaparak, bizleri çok güldürdü.

Güher’in evinde adeta çocukluğumuzu yeniden yaşadık. Oyuncak maymunla başta Sema ve Bülent olmak üzere hepimiz çok eğlendik.

Geç saatlere kadar bol kahkahalı sohbetlerimizden sonra sabah ilk simitli kahvaltımızı yaparak Tekirdağ’a doğru yola çıktık. Asıl bizi bekleyen muhteşem kahvaltıya tam zamanında yetiştik.

Gezmeyi ve eğlenmeyi seven çok arkadaşımız olduğu için biz çok mutluyuz. Her zaman ve her yerde bu arkadaşlarımızla dostluğu ve zevkleri paylaşmaya hazırız. Bu güzel organizasyonu hazırlayan sevgili (Yağmur zamanı) Sema’ya ve eşi Mehmet bey’e çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bizi evinde konuk ederek, süper konukseverliğini gösteren sevgili Güher’e, yeni tanıdığımız blog dışından Filiz’e ve Osman’a da sohbetleriyle mutlu anlarımıza katkıda bulundukları için çok teşekkür ediyoruz.

Yeniden, yeni bir mekanda yeni dostluklara yelken açmak için biz her zaman hazırız. Ve sevdiklerimize her zaman kapınızın açık olduğunu bir kez daha hatırlatırız.

Yaşasın Milliyet Blog, yaşasın dostluklar…

 
Toplam blog
: 54
: 1526
Kayıt tarihi
: 21.06.07
 
 

23.05.1974 İstanbul doğumluyum. Mediha Yener Moda Okulu'ndan stilistlik ve modelistlik sertifikaları..