Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '17

 
Kategori
Güncel
 

Tekirdağ’da Namus Cinayeti İşleyen Koca Hapishaneye Alkışlarla Uğurlandı

Tekirdağ’da Namus Cinayeti İşleyen Koca Hapishaneye Alkışlarla Uğurlandı
 

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde eşini yatak odasında başka erkekle basan koca, gördükleri karşısında cinnet getirerek eşi ile adamı bıçakladı. Tayfun V., çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Adliye çıkışında yaklaşık 70 kişilik kalabalık, katil zanlısı Tayfun V.'yi alkışlarıyla destekledi.

Olay, Tekirdağ’ın Saray ilçesine bağlı Ayaspaşa Mahallesi Ardıç Sokak üzerinden meydana geldi. İddiaya göre, fabrika isçisi Tayfun V. (35) çalıştığı fabrikanın gece vardiyasında iş olmadığından erkenden eve geldi. Saat 23.00 sıralarında eve gelip üzerini değiştirmek için girdiği yatak odasında eşi Kader V. (30) ve sevgilisi olduğu iddia edilen Serkan S. (31) ile karşılaştı. Gördüğü manzara karşısında çılgına dönen Tayfun V., Serkan S.’ye saldırdı. Serkan S. kaçmaya çalışırken mutfaktan bıçak alan koca, Serkan S.’yi evin kapısının önünde yakalayarak defalarca bıçakladı. Cinnet getiren koca, karısı Kader V.’yi de içeri gelerek bıçakladı.

KARISI TEDAVİ ALTINDA, ADAM ÖLDÜ(internet)

Siz de alkışlayın, nasılsa hazırsınız! Bu ülkenin insanlarını sevmiyorum ve bu ülkeden gitmek istiyorum!

Ve biliyor musunuz şu alkışlayanlara katilden daha fazla kızıyorum ve bence sanki asıl sorumlu onlar!

Ya arkadaş bu ahlaksız olay kabul edilebilir bir şey mi, elbette ki değil. Ama öldürmenin dışında başka yol var. Çekersin kapıyı çıkar gidersin, mahkemeye dilekçeni verir aslanlar gibi boşarsın, sana bir şey olmaz; bırak utancıyla yaşasın.

Ama nerede bizde o akıl. Kabul edelim, geri kalmış ülkenin cahil insanlarıyız!

Yapan yaptı da bir de alkışlıyoruz ha iyi mi! Bu daha büyük bir cahillik, katillik alkışlanır mı ya nedeni ne olursa olsun sonuçta öldürmüş!

Bu ülkede namus cinayetleri asla bitmez, görüyorsunuz alkışlıyorlar nasıl bitsin!

Şimdi bu olay üzerine kocalar karıları kendilerine ihanet ederse öldürecek!

Ben öldürmem, çekerim kapıyı giderim, aslanlar gibi boşar kurtulurum! Bu ayıbı ben yapmamışım, çocuklarım da yapmamış; bana da çocuklarıma da bir şey olmaz.

Halkımız böyle davrandığı için namus cinayetleri bitmiyor, bitmez. Madem alkışlanacak kadar iyi bir şey devlet de ceza vermesin!

İnsanlar yanılıp düşüp hata yapabilirler, cezaları ölüm olmamalı. O kadın madem böyle bir şey var, eşinden ayrılır ne isterse onu yapsın, evliyken olmaz; sonuçta adamın da bir gururu var.

Ben kanun olsam o alkışlayanlar hakkında suçu ve suçluyu övmekten soruşturma açardım.

Yine de aklı başında bir insan olsaydı bunlar yaşanmazdı. Şimdi iyi mi oldu? Onlar mezara, kendi hapishaneye, çocuklar utanç içinde. Akıllı davransa ahlaksızlık ortaya bile çıkmazdı, herkes ayrılır gider hayatını yaşardı. Öldürüp mezara gömmekle kirlenen namus temizlenmez! Ah benim cahil insanlarım!

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..