Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '18

 
Kategori
Balıkçılık
 

Tekne ile Balık Tutmanın Farkını Yaşayın

Tekne ile Balık Tutmanın Farkını Yaşayın
 

Denize Açılın ve Kendinizi Ödüllendirin


Olta ile balık avı yapmak en kolay ve en az maliyet gerektiren insanı hayatın zorluklarına karşı motive edici bir yöntemdir. Birde bunu denize açılıp tekne ile yapabiliyorsanız demeyin keyfinize.

Sabahın erken saatlerinde güneşin ilk ışıkları ile bir teknede denize açılmak, deniz kokusunu içinize çekmek, martı sesleri ve inceden esen rüzgar ile maviliğe doğru ilerlemek. Oltaları suya indirip birde balıkları tutmaya başlayınca heycan başlar. Ardı arkasına oltaya takılan balıklar insanı bir başka mutlu eder. Birde teknede derin sudasınız. Derinden hangi balığın çıkacağı belli değil. İri bir mercan, çupra, dev bir kırlangıç, zehirli bir balon balığı, karagöz ve daha bir çok farklı türde balık. Suyun dışına alana kadar balığı süpriz bir şekilde çekersiniz balık kendini gösterincede balıkçı kendi bir başka mutlu hisseder.

Peki tekne ile balığa nasıl çıkılır?
Bu zamanda bir balıkçı teknesi almak onu muhafaza etmek gerçekten zor bir iş. Vergileri, evrakları teknenin bakımı uzun ve zahmetli işler. Bu işleri takip etmek ve maliyetine katlanmak bir çok kişi için imkansız durumda. Ama bu işe gerçek anlamda meslek olarak yapan bir çok balıkçı arkadaş var. Balık avı turları ile deniz ve balık sevdalılarını denize çıkartıp teknede avlanmanın farkını yaşatıyorlar.

Peki bana en yakın balık avı turu nerede, nasıl kiralık tekne sahiplerine ulaşırım diyorsanız cevab çok kolay internet. Balık avı turları ve balıkçılık yayın yapan web siteleri üzerinden size en yakın tur bilgilerine ulaşabilirsiniz. Google de balık avı turları diye aratarak hizmet veren sitelere ulaşıp size uygun olan turlara katılabilirsiniz.

Hadi balığa çıkma zaman herkese rastgele.

 
Toplam blog
: 8
: 887
Kayıt tarihi
: 05.07.17
 
 

İstanbul'da yaşayan, balık ve deniz düşkünü bir doğa sever. ..