Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Tekni direktörlük bu mudur?

Asrın takımı Barcelona çöktü. 2011 yılının TD si Guardiola bu işi nasıl başardı. Neler yapyı bilemiyoruz . Ama Barcelona yı göçertti. 

Chelsea karşısında üstelik 10 kişi ile oynayan takıma karşı 2-0 öne geçtikten sonra kaybetti. Valdez in kaleci olamadığını göremeyen Guardiola. Şimdi anlamıştır. Piquet yi sakatlayan Valdez kalesinde dursa rahatça tutacağı topu içeri alınca ilk devre bitiyordu. Barcelona için  son yarı çöküşten başka bir şey olamadı.  Rüştü herhalde Rıjkaard ı hatırlamıştır. Tek elle oynayan Rüştü bile Valdez den iyidir.

Guardiola , Fabregas ı doğru ortasahada değilde ileride kullanınca bitirdi. Biten yalnız Fabregas değil Xavi  ve Iniesta da kötüydü. Guardiola oyuncularını formda tutamadı. Tercihleri hep yanlıştı. Cuenca diye bir adam oynatıyor. Ama o Barça oyuncusu değil. Bu oyuncuyu sahata sürerek yıldızları zorlayamazsın . Aksine tempolarının düşmesine neden olursun

Gıardiola belkide gelecek yıl gideceği yeri mukavelesini düşünmeye erken başladı. İşte son yılların en büyük takımı ve geldiği yer.

Gülerim bu adama TD diyene .

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..