Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '12

 
Kategori
Haber
 

Teknokent Protokolü imzalandı

Teknokent Protokolü imzalandı
 

BURDUR VALİSİ SÜLEYMAN TAPSIZ


Vali Yılmaz, MAKÜ- Teknokent Protokolünü İmzaladı

Vali Yılmaz MAKÜ-Teknokent Protokolünü imzaladı. Valilik, MAKÜ, Burdur ve Bucak Belediyeleri, BAKA, Burdur ve Bucak Ticaret Sanayi Odaları ve Burdur Ticaret Borsası arasında imzalanan protokole Burdur Valiliği olarak son imzayı atan Vali Yılmaz, “üniversite Sanayi işbirliğini temsil eden Burdur Teknokent’inin halkımıza, üniversitemize ve sanayicimize hayırlı olsun” dedi.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz bugün MAKÜ-Teknokent Protokolünü imzaladı. Valilik, MAKÜ, Burdur ve Bucak Belediyeleri, BAKA, Burdur ve Bucak Ticaret Sanayi Odaları ve Burdur Ticaret Borsası arasında imzalanan protokole Burdur Valiliği olarak son imzayı atan Vali Yılmaz, “üniversite Sanayi işbirliğini temsil eden Burdur Teknokent’inin halkımıza, üniversitemize ve sanayicimize hayırlı olsun” dedi.

Araştırma- geliştirme yapacak olan firmalara ve fabrika sahiplerine bazı vergi muafiyetleri sağlayan Burdur Teknokent, ilimizde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından tahsis edilen 160 dönümlük alana kurulacak. Burdur Teknokent hayata geçtiği takdirde şehrimizden ve şehir dışından firma ve fabrika sahipleri ar-ge çalışmaları yapabilmek için ilimizde bulunacak ve MAKÜ’nün alanında uzman öğretim üyeleriyle çalışmalar yapabilecek.

Teknokentler, kendi yeniliklerini kendi üreten ülkelerin üretim yarışında daha rahat ilerlemelerinin mümkün olduğu günümüzde sanayici- üniversite işbirliğinin en önemli birlikteliğini oluşturuyor.   

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..