Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '17

     
    Kategori
    Teknoloji
     

    Teknoloji İle Gelişen Sosyal Medya

    Teknoloji İle Gelişen Sosyal Medya
     

    Teknolojinin de gelişmesi ile birlikte büyümesinde hız kesmeyen sosyal medya platformları, artık insanların büyük bir ihtiyacı haline gelmiş bulunuyor. 

    Twitter'da takip ettiğiniz insanların yazdıkları, Facebook'ta paylaşımları ve Instagram'da fotoğrafları bizler için büyük bir önem taşıyor. Yakın dostlarımızdan başlayarak sevdiğimiz ünlü insanlara kadar herkesin bulunabileceği bu platformlar, şüphesiz ki büyümekte hız kesmeyecek.

    Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yeni tasarımlar, yeni yazılımlar ile her geçen gün kendini büyüten sosyal medya büyük kazançların da sağlanabileceği bir alan haline geldi. Yüksek kitlesi olan kullanıcıların aldıkları reklamlardan tutun, yaptıklarını insanlara sanal dünyada pazarlayan satıcılara kadar herkes bir şekilde teknolojinin bu güzelliğinden faydalanmakta. 

    Türkiye bu alanda diğer ülkelere göre çok farklı bir kullanım stratejisi göstermiş olsa da yurtdışında da durum pek farklı olmuyor. İnternet üzerinden satışın yeni pazar alanı olan sosyal medya, artık dünyanın her yerinde keşfedilmiş durumda. 

    Geleceğini hiçbir zaman kestiremeyeceğimiz bu teknolojinin gelişimi ile birlikte sosyal medyada da neler olacağı bilinmiyor. Bekleyerek göreceğiz.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 628
    Kayıt tarihi
    : 14.08.17
     
     

    Hasan Bülbül. teknoloji, bilişim, yazılım ve mobil alanlarında yazarlık yapmaktayım. Daha önce bi..