Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otomobil dünyasından. Elektronik Yüksek Mühendisiyim. 3 yıl Yıldız Teknik Üniversitesi' nde akademisyenlik yaptım. Son 9 yıldır Türkiye' de ve dünyada önemli bir marka olmuş, tüketiciği elektroniğinde önde gelen bir f..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Eyvallah şeyhim

En zayıf insan cahil olandır. Kullanılmaya ve yönlendirilmeye en yatkın olan. Dinimizin ilk emri "Oku" dur. Kişi başına günde herhangi bir materyal okuma zamanı sadece 3-4 saniye olan bir millet olarak en çok bizim ihtiyacımız var okumaya. Bir de insanların inançları gereği yapması gerekeni yaptığına saygılı, örtüde, kılık da kıyayette anlam aramayacak kadar kendine güvenen, inanmayan kadar inanı da kucaklayan gerçek bir laiklik alt yapısına. Kavramların adını koyup içini boş bıraktığımız sürece birileri bu boşluğu öyle ya da böyle dolduracaktır. Sağlıcakla.

07 Şubat 2009 22:27
Medya akbabaları!!!

Aynı sırtlanlar şimdide hararetle "Hadi hadi sınırı geçin" diye gempo tutuyor. Çünkü kurşunlar altında ilerleyecekler ne onlar, ne de onların değerli(!) evlatları. Yüreğine sağlık. Hoşcakalın.

12 Ekim 2007 20:57
Kerkük ve Musul

Ulu Önder' in çok güzel bir sözü vardır herkesce iyi bilinen:"Yurtta sulh, cihanda sulh.!" burada vurgu nettir. Barış her zaman tercihimizdir. Ama? Ama bu etrafımızda çember daralırken, birileri ulus olarak kuyumuzu kazarken, bizi bölmek için uzun vadeli planlar yaparken değil. Ulu Önder yeri geldiğinde de en savaşcı kişi olmuştur. Tarihimiz buna örnektir. Ancak birçok konuda olduğu gibi onu hep yanlış anlamışız. Atatürkçüğümüz içi boş, sadece lafta kalmış bir düşüncenin ötesine geçememiştir. Maalesef dünyada olup bitenlere seyirci kalanlar, politika ve siyaset üretemeyen kısır beyinler, bu aczlerini Ulu Önder' in bu sözünün arkasına saklamaya çalışmış ve etrafına duyarsız "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" gibi basit ve kısa vadeli bir politikaya sahip bir Türkiye ortaya çıkmıştır. Sonucu görüyoruz, yılan hızla üzerimize geliyor. Bakalım nereye kadar kaçabileceğiz??? Hoşcakalın..!

31 Ocak 2007 09:55
 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06