Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Telefon şirketinin haksız faturası

Telefon şirketinin haksız faturası
 

İşte bu hızla!


Bu yazımda değerli, sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın başına gelen haksız bir olguyu dile getirmek ve dikkatli olmamız gerektiğini vurgulamak istedim!

Arkadaşımın annesi İzmir'in bir ilçesine gitmiş, kızıyla sohbet etmek için doğal olarak cep telefonunu kullanmış. Öğretmen hattı ile ücretsiz konuşma olanağımız olduğundan, bu hattı kullanmaktayız.

Fatura gelince, bir de bakılır ki 750TL ödeme ücreti!!!

Bu inanılır gibi değil! Arkadaşım, h aksızlığa tepkili, adaletli olmaya inanan biri olarak, tepkisini arayarak göstermiş...

Bakınız telefon şirketinden verilen cevaba: Yunanistan donanımı daha güçlü olduğu için arayan sanki yurt dışından görüşüyor izlenimi veriyormuş! Telefon ekranın da minicik bir işaret görünüyor, buna dikkat etmek gerekiyormuş!

Azizim, anne zaten belli bir yaşa ermiş, gözleri o minik her neyse işareti seçemediği gibi, kendi ülkesinde kızıyla telefon görüşmesi yapıyor, bundan daha doğal ne olabilir, alıcıları neden güçlendirmeden, faturaları güçlendiriyorsunuz?

Telefon şirketinin bu tutumu, yasal yollardan ıslah edilme yoluna gidilmiştir.

Arkadaşımın bu kadar fazla bir faturayı ödemesi haksızlıktır. Öğretmenler zaten bir kaç işte çalışmak zorunda kaldıkları gibi bir de böyle ücretsiz öğretmen hattına bir milyara yakın fatura ödemek zorunda bırakılmamalıdır.

İlim İlim bilmektir, İlim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin bu nice faturalamaktır? Yunus Emre büyüğümüzün o güzel dizelerini bu telefon şirketine duyuralım, alıcıları mı güçlendirirsiniz, yoksa özür diler ücretten vaz mı geçersiniz artık zaman gösterecek!

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..