Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

Televizyon dizisinin kamera arkası görüntüleri yayımlandı

Televizyon dizisinin kamera arkası görüntüleri yayımlandı
 

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan 10. bölümü çok yüksek reyting yapan televizyon dizisinin kamera arkası görüntüleri bugün dizinin yapım ekibini tarafından magazin muhabirlerine verildi (1). Kamera arkası görüntülerini akşamki magazin programlarına yetiştirebilmeleri için öğleden sonra erken saatte servis etmelerini magazinciler sevinçle karşıladılar.

Bilindiği gibi bir süredir yayımlanmakta olan dizinin setinden sürekli haberler sızmasına karşın kamera arkası görüntülere bir türlü ulaşılamamıştı. Bugün verilen görüntülerle magazin programlarını renklendirmeye çalıştılar.

Kamera arası görüntülerin dizinin ilk bölümünün çekim hazırlıklarına ait olduğu açıklandı. Görüntülerdeki teknik kalitenin çok düşük olduğu görünüyor. Kalitesiz bir kamera ve ses sistemi ile çekim yapılmış.

Görüntüler ellerine geçince çok sevinen magazin programcıları bu konuda saatler süren programlar yaptılar. Kimi programlarda sanki bir sanat şaheseri gibi anlatılırken, kimi programlarda amatör bir oyuncunun kötü bir şovunun kötü bir kaydı olarak değerlendirildi.

Bugün yayımlanan kamera arkası görüntüleri, dizide rol verilmesi düşünülen bir oyuncunun dizi çekimi henüz başlamadan deneme çekimi olduğu izlenimini veriyordu. Bu oyuncunun deneme çekiminde oynadığı karakterin adı dizinin yayımlanan 10 bölümünde sık sık geçmesine karşın bu rolde oynayan bir oyuncu olmamıştı. Kimi televizyon ve film eleştirmenleri konuda bu kadar çok adı geçen bir karakterin görüntüsünün olmamasını çok eleştirmişlerdi.

Kamera arkası görüntülerde görünmesi bu karakterin dizinin ilerideki bölümlerde oynayabileceği olasılığını gündeme getirdi. Dizinin sinopsisini hazırlamış olma olasılığı bulunan bu oyuncunun halen yurtdışında olması ve büyük Hollywood prodüksiyonlarında rol alma olasılığı bulunması nedeniyle buradaki dizide oynayıp oynamayacağı henüz bilinmiyor. Dizinin yapımcıları ve yönetmeninin de bu oyuncunun dizide rol alması konusunda başından buyana isteksiz olduğu biliniyor.

Seyirciler üzerinde kötü etkiler yapması nedeniyle, televizyon dizisinin yayından kaldırılması veya yönetmen ve set ekibinin değiştirilmesi konusundaki dilekler de sık sık dile getiriliyor.

(1) Televizyon dizisinin 10. bölümü (13-1-2009): http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=155691

Ankara, 14 Ocak 2009

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..