Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '10

 
Kategori
Magazin
 

Temiz Toplum Hareketi 15.yılını coşkuyla kutladı…

Temiz Toplum Hareketi 15.yılını coşkuyla kutladı…
 

Temiz Toplum Hareketi 15.yılı coşkuyla kutladı.


Mustafa Müderrisoğlu ve dava arkadaşları tarafından memlekete örnek olması açısından kurulan Temiz Toplum Hareketi Derneği onbeşinci yaş gününü Mersin Garden Clup’ta muhteşem ve geniş katılımlı bir balo ile kutladı. Basın mensupları ve halkın büyük ilgi gösterdiği gecede Mersin’in sivil toplum hareketinde mücadele eden birçok renkli siması bir araya geldi. Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş, Yenişehir Belediye Meclis üyeleri Cumali Birinci ve Serpil Reyhandalı, Mezitli Beleiye Meclis üyesi Ahmet Hamamioğulları ve daha önce CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapmış olan cemiyet tarafından sayılan eşi Bilge Hanım, Mersin Sivil Toplum Birliği Platformu Genel Sekreteri Sertaç Berber, TAKDER Başkanı Ali Yıldız, Ahmet Tekniker, Mersin Oto Sanatkarları Odası başkanı Cemal Serinol ve eşi, Duayen Gazetecilerden Tankut Tufan, Selahaddin Akkuş ve eşi,

Erdoğan ve Orhan Nomer kardeşler, Temiz Toplum’un Kadir babası , Eczacı Nezir Şendur ve eşi geceye renk katan simalar arasındaydılar.

Gecede Mersin Sivil Toplum Platformu Genel Sekreteri Sertaç Berber, Başkan Mustafa Müderrisoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti. Müderrisoğlu teşekkür etti.

Gecede özgün müziği ile Binay Koçak konukları coşturdu. Geceye ayrıca özel olarak katılan Urfa Sıra Gecesi ekibi dakikalarca alkışlandı.

Kambersiz düğün olmaz, mücadelesiz Kominist Kemal olmaz hesabı Kemal Öztürk’de Başkan Müderrisoğlu’nu yalnız bırakmadı.

Gece muhteşem coşku ve halaylarla son buldu.

Başkan Müderrisoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve geceye katılanlar önümüzdeki yıl tekrar birlikte olmayı umut ettiler.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..