Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '09

 
Kategori
Futbol
 

Temizlik mi dediniz?

Temizlik mi dediniz?
 

4.bp.blokspot.com temin edilmiştir.


Temizlik mi dediniz? Şaşırmış olmalısınız.

Bu taraftar bu gün tribünlerde temizlikten bahsedenleri unutmadı. 101. yıl şampiyonluğunu nasıl engellediğini ahbap-çavuş ilişkilerini bilmeyen mi var. Samsun spor faciasının ortakları kimlerdi?. Hala cevaplanmamış binlerce soru varken ne temizliği? Hepimiz önce kendi kapımızın önünün temizliğinden sorumluyuz değil mi?

Sayın Serdar Bilgili'ye kim küfretti? Hoş, O da bunu bahane edip gerçeklerini 6 ay sonra öğrendiğimiz asıl sebepler yüzünden kaçmış diye duyduk makamından. "Seçim sizin, kapalı bizim" diyenlerin oylarını alanlar ve onlara prim tanıyanlar kimdi? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali çarkmı etti birileri?A ma nafile, ödünleri verilmişti artık dönüşü olmayacak bu yolun. Çarşı diye bir ruh oluştu insan bedenine şırınga edilen, farkında değil misiniz? Haklısınız, onlar güçlenirken sizin de aynı tarzda ve şekilde gücünüzü göstermeniz gerekiyordu. Deneme -yanılma yaptınız, gözden kaçmadı, bilesiniz.

Öncelikle oy hakkını elinde bulunduran Beşiktaş ailesi mensupları , ruhlarındaki asiliği Çarşı ile özdeşlendirenler ve seslerini sermaye etmiş tüm Beşiktaş'lılar.. Ocak ayında yaşanacak seçimlerde lütfen sadece ve sadece kulübün menfaatlerini göze alarak desteklemeniz ve oy kullanmanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Satın alınamayacağınız gerçeğini ispata var mısınız?

Saygılarımla,

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..