Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '16

 
Kategori
Astroloji
 

Terazi burcunda ay tutulması etkileri & burçlar (23 Mart 2016)

Terazi burcunda ay tutulması etkileri & burçlar (23 Mart 2016)
 

 18 Ekim 2013 yılında başlayan ve halk arasında Kanlı Ay olarak bilinen Koç – Terazi aksındaki tutulma serisi; 23 Mart 2016 tarihinde saat 14:00’de son kez gerçekleşiyor. Tutulma haritasında Aslan burcu yükseliyor ve tutulma yöneticisi Venüs, Neptün ile kavuşumda; 8.evde Satürn ve Jüpiter’le T-Kare oluşturuyor… Güneş Merkür bir arada, Mars’la uyumlu görünüm yapıyor.  9 Mart’ta başlayan Tutulma Etkileri, 6 Nisan tarihine kadar devam edecek…

 Tutulmaların Koç – Terazi aksına geçiş yaptığı 2013 yılından bu zamana, ilişkilerle ilgili çok önemli gelişmeler yaşadık. Bitmez sandığımız çoğu aşk vedalara savrulurken, evliliklerin bitişine seyirci olduk. Geride kalmasına rağmen hala unutamadığımız insanlar kalbimizden aklımıza yükseldi. Düşündük, yüzleştik, farkettik ki; korkularmış insanı esir alan, neyden korktuysak onu yaşamışız. Senaryoyu kaygılarımız yazmış, biz suçu karşımızdakine atmışız. Düşmüşüz, kalkmışız, kaçmışız, koşmuşuz ta ki kendimize gelene kadar… Gelemedik mi ? Hala şansımız var…

 Karanlık geceleri aydınlatan Ay, aynı zamanda ruhumuzun derinlerini parlatır. Ay enerjisinin dünyaya en yüksek derecede aktığı Dolunay ve Tutulma zamanları; kaygılı, huzursuz ve gergin hissederiz. Bunun nedeni içimizdeki karanlığın aydınlanmasından, oraya attığımız herşeyin ayaklanmasından kaynaklanmaktadır. Bizce sorun olmayan, üzerinde durmaya gerek duymadan bilinçaltımıza ittiğimiz konuların hayat yolundaki tekamülümüz için değeri büyüktür. Bu yükleri boşaltmak, ruhsal ve fiziksel sağlığımız için gereklidir ve yolumuzda daha rahat ilerleyebilmemize yardım eder.

 Öncü burçlarda gerçekleşen tutulmalar, aniden gelişen beklenmedik sonuçları hızlı bir şekilde yaşamımıza getirir. Değişim kaçınılmazdır ve bilmediğimiz yollara yürümek gerekir. Değişimden, yenilikten hoşlanmayalar kişiler tutulmaları korkuyla anlatabilir veya yaşayabilirler. “Gökyüzünde meydana gelen her etkiye yeryüzünün ihtiyacı vardır…” Bugün felaket olarak değerlendirdiğimiz bir durumun zaman akışındaki mesajı çoğu zaman şaşırtıcı ve mucizevidir. Tutulma zamanı yaşanan olaylar kadersel nitelikler taşımakla birlikte kontrol edilmesi mümkün olmayan gelişmeler getirir.

 21 Mart bahar ekinoksuyla birlikte ısınmaya başlayan havalar, aşka ve ilişkiye yönelik isteklerimizi tetiklerken, 23 Mart’ta gerçekleşen bu tutulma; bu konularda son bir temizlik yapmamız gerektiğini gösteriyor. Sorunlu giden ilişkileri, ortaklıkları masaya yatırmak ve bahar temizliği yapmak için harika bir zaman… Bugünlerde aklımıza ve başımıza gelen olayları iyi gözlemlemeli, kendimizle yüzleşme halinde olmalıyız. Geçmişin yaraları hala kanıyorsa, o olaydan almamız gereken mesajı alamamışız demektir. Her olayın, her hareketin, her karşılaşmanın bize katacağı değerler olduğunu hatırlamalıyız.

 Yakın zamanda ayrıldığımız eski sevgili hala aklımızı kurcalıyorsa, geçmişin izlerini silip atamıyorsak; içimizden o kişiyi aramak, konuşmak geliyorsa bu adımı atmalıyız. Ancak bunu yaparken beklentilerimizi düşük tutmak, karşımızdaki insanı olduğu gibi kabul etmek gerek… İfade edemediğimiz  ve bastırdığımız duygular sırtımıza yük, kalbimize acı olur. Bunları dışarı atmadan, sorunumuzu ifade etmeden mutlu olmamız bir o kadar zordur. Bu nedenle kendinizi ve düşüncelerinizi ifade etmekten, sizce sorun olan durumları konuşmaktan çekinmeyin.

 20 Mart itibariyle kışın kasvetini üzerimizden atmaya, özgüven ve cesaret dolmaya başlıyoruz. Harekete geçmek için ihtiyaç duyduğumuz cesaret, güç ve girişim ruhu; Güneş Koç seyri boyunca damarlarımızdaki kanda mevcut olacak… Ruhumuzu ve bedenimizi yaşlandıran, üşüten her ne varsa hepsini geride bırakma ve yenilenme zamanı başladı. Bu yeniliği en çok ilişkilerde yaşayabiliriz ve sorunlu ilişkileri kurtarmak kolay olmayabilir. Aldığımız haberler, gördüğümüz gerçekler, farkettiğimiz durumlar bizi bir karar almaya ve yol ayrımına getirebilir.  

 Yeni moda trendler, kişisel bakım ve estetik, sanatla ilgili temalar tutulma haftası boyunca vurgu kazanacaktır. Uzun süredir ilişkisi olmayan kişiler karmik geçmişi olan insanlarla tanışabilir ve yeni ilişkiye başlayabilirler. Mevcut ilişkilerde devam eden sorunları çözmek için güzel bir zaman… Kararsızlık, tek başına hareket edememe, düşünce ve fikirlerde objektif olamama, onaylanma ihtiyacı dikkat etmemiz gereken etkiler olacaktır. Bel ve kalça bölgemiz, böbreklerimiz hassaslaşabilir. Gereksiz ilaç kullanımına son vermek, yeterli miktarda su tüketmeye özen göstermek ve tutulma tarihinden önce detoks diyetler yapmak son derece yararlı olacaktır.

Türkiye & Dünya Gündemi…

 Tutulma zamanı artan ölüm haberleri, ayaklanmalar ve doğal afetler hayatın kaçınılmaz gerçeklerinden biridir. Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan üzücü gelişmeler, bahar ve yaz aylarında etkisini sürdürmeye devam edecek… Türkiye’nin Mars’ı üzerinde gerçekleşen bu tutulma; hükümetin şaşırtıcı kararlar almasına, hamla yapmasına neden olabilir ve askeri birlikler harekete geçebilir. Geçmişte çözülmeyen ve hala çözüme gidilmeyerek devam eden mevcut sorunlarda oldukça hareketli ve kritik bir zamandayız…

Tutulma’nın Burçlar ve Kişiler Üzerindeki Etkisi…

Tutulmadan ne kadar etkilendiğimizi, hayatımızda ne gibi değişimlerin olacağını en doğru şekilde bireysel doğum haritalarımızdan öğrenebiliriz. Bunun için dilediğiniz astrolog’tan soru danışmanlığı veya bireysel danışmanlık almanız gerekmektedir. Benden danışmanlık almak isteyen kişiler  miray.ertugrl@gmail.com ‘a mail atabilirler.

Güneş, Ay veya yükselen burcu Koç ve Terazi burcunda olan kişiler bu tutulmadan 1.derecede etkilenen gruptadır. Yengeç ve Oğlak’lar da bu tutulma serisiyle birlikte uzun zamandır mücadeleli durumlarla karşılaştılar. Tutulmayla ilgili tüm merak ettiklerinizi ve Mart ayının genel yorumunu http://www.mirayertugrul.com/#!mart-2016-burc-yorumlari/rfv0y izleyebilirsiniz.

Işık ve sevgiyle...

Miray Ertuğrul

Uranüsyen 

 

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..