Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '09

 
Kategori
Yemek - Mutfak
Okunma Sayısı
1949
 

Tereyağlı poğaça

Tereyağlı poğaça
 

DENEDİĞİM TARİFLERİ YAZIYORUM.


TEREYAĞLI POAÇA

250 gr. tereyağı ( eritmeden )

1 yumurta

1 tatlı kaşığı tuz

2 paket kabartmatozu

Aldığı kadar un


YAPILIŞI:

Hamur yapılır.Ceviz büyüklüğün'de parçalara bölünür. İçine ister kıyma, peynir veya patatesli iç yapıp isteğe göre kullanılır.

AFİYET OLSUN.............................

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 20
Toplam yorum
: 3
Toplam mesaj
: 8
Ort. okunma sayısı
: 2121
Kayıt tarihi
: 13.06.09
 
 

1973 Rize doğumluyum. Kız Meslek Lisesi mezunuyum. El nakışı, yerel dokuma ve okuma yazma hocalığı y..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster