Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Terleme hastalığına botoks çözümü

Terleme hastalığına botoks çözümü
 

Terleme Tedavisi;

Aşırı terleme bazı insanlar için büyük bir sorundur. Aşırı terleme genellikle koltuk altı, el ve ayak tabanlarında görülür.

Terleme hastalığı eskiden beri olan kişiler de bu bir hastalık değil, ter bezlerinin normalden fazla çalışmasıyla alakalıdır. Fakat birden bire oluşan aşırı terlemeler başka bir hastalığın belirtisi olabilir.

Terleme, tetiklendiğinde daha da artabilir. Sıkıntı stres bunların en başında gelir. Stresli bir insan normalden çok daha fazla terler.

Botoks ile terleme tedavisi;

Botoks bilindiği gibi yüzde estetik alarak kullanılmasının dışında bazı insanı sosyal ve psikolojik etkileyen koltuk altı, avuç içi ve ayak tabanı aşırı terleme durumlarında da aktif olarak kullanılır. Uygulaması çok basittir. Botoks koltu altı, avuç içi ve ayak tabanlarına uygulandığında hasta biraz acı hissedebilir. Bu yüzden ben local anestezi ile bu işlemi yaparak işlemi daha rahat ve konforlu geçmesini sağlıyorum.

Botoks, terlemeye ne kadar süre etki eder ?

Botoks uygulandığında 6- 9 ay arası bünyeye göre değişen bir etki gösteri. Bu süre geçtiğinde 2 yıl boyunca bu işlem tekrarlandığında terlemede kalıcı azalmalar gözlemledim.

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.asestetik.com/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..