Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Terör (2)

Terör (2)
 

Türkiye köklü bir tarihi geçmişe, dünya üzerinde kritik bir jeopolitik konumu, zengin, doğal kaynaklara, eşsiz doğa güzelliklerine önemli Turizm kaynaklarına ve en önemlisi GENÇ BİR NÜFUS potansiyeline sahip bir ülkedir. Bu nedenle ülkemiz, siyasal, kültürel, askeri ve sosyo-ekonomik çıkar çatışmalarının çekim merkezinde bulunmaktadır.

Örgütün asıl amacı duyguları ile kolayca oynanabilecek gençlerin, duyguları ile oynayarak kendi örgütlerinin içerisine çekip kardeşi kardeşe vurdurmaktır.

Dış odakların desteği ile ülkemizdeki bazı terör örgütleri faaliyetler yürütmektedir. Bu örgütler ayakta kalabilmek için muhtaç olduğu insan kaynağını da GENÇLERİMİZDEN sağlamak amacındadır. Özellikle 14–25 yaş arası gençlerimizi kullanmaktadırlar

NEDEN 14–25 YAŞ? Çünkü bu yaştaki gençler enerjiktir, dinamiktir, maceracıdır, heyecan severdir, sportiftir. İşte bu yüzden kandırılması kolaydır. Üniversitelerimize sızan terör örgütü mensupları, örgüt içerisine çekmeye planladıkları kişileri öncelikle aile yapılarını, zaaflarını ve gelir durumları hakkında bilgi toplarlar.

Gerekli bilgi toplama aşamasından sonra duygusal yakınlaşma devam eder ve daha sıcak bir yakınlaşma başlar; arkadaş toplantıları, sinema, tiyatro, konser davetleri, ekonomik sıkıntıda ise burs yardımı, kalacak yer yardımı, kitap temini ve hatta para yardımında bile bulunarak kişiye yaklaşırlar…

Grubun içine giren bu kişi örgütün ideolojisi doğrultusunda yayın yapan kitap, dergi ve gazeteler okutularak beyinleri yıkanır. Çünkü davranışların görülmez dünyası düşüncelerdir…

Bunun sonucunda örgüt ideolojisi uğruna ölmeye hazır militanlar yetiştirilmesinin ilk aşaması tamamlanır. Daha sonra eylem aşamasına geçilir. Beyinleri yıkanan bu şahıslar öncelikle bildiri dağıtma, afiş asma, yasa dışı miting, toplantı ve gösteri yürüyüşlerine katılma gibi küçük eylemlere sevk edilirler.

Bu aşamalardan adım adım geçirilen gençler artık silahlı eylemlere hatta canlı bombalara dönüştürülerek örgütün kirli emellerinde kullanıldığı bir robot haline getirilmektedir.

Daha sonra yetiştirdikleri bu gençlerimizin bir kısmını dağlara götürülerek tıpkı onlar gibi hayatının baharındaki askerlerimizin, çocuklarımızın canına kıydırılıyor. Bir kısmı da şehirlerde bırakılarak arkadan gelen genç neslin kafasını yıkamalarını sağlanıyor.

Terör listesine baktığınızda hemen hemen hepsi üniversite öğrencisi veya üniversite bitirmiş gençler… Onun içindir ki onların sevineceği işleri yapmayalım, vatanımıza sahip çıkalım, bu ülke hepimizin, bölmek parçalamak isteyenlerin emellerine yardımcı olmayalım, daha akıllı daha aklı başında insanlar olalım, el ele verip yarınlara beraber yürüyelim kardeşçe, dostça…

 
Toplam blog
: 28
: 1145
Kayıt tarihi
: 03.11.06
 
 

1984 yılında Ankara’da doğdum. Yaşadığım şehre yani Ankara’ya bayılıyorum. Hayatımın 2/3 ünü gülerek..