Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '07

 
Kategori
Haber
 

Terör devletleri ABD ve İsrail, kuklası; PKK

Terör devletleri ABD ve İsrail, kuklası; PKK
 

Dünya terör ve terör sıkıntısı çekerken bir yandan da terör ve terörizmden kurtulmak için çaba sarf ediyor. Devletlerarası ikili ilişkiler, çözüm bulma yolları. Ne gariptir ki bunların başında ABD geliyor.

Belki de dünya da terör konusunda en büyük sıkıntıyı biz çekiyoruz. Başımızda bir PKK belası var ki ur gibi, kanser mikrobu gibi. Yaklaşık 24 yıldır mücadele veriyoruz bu illetle. Biz yok ettikçe yine ürüyorlar. Tabi bunların arkasında ki dış güçlerin etkisi çok büyük. Ellerinde ki silahlara bakın hepsi Amerikan menşeli. Güya Amerika'nın çalınmış silahlarıymış. Yok canım, bende inadım. Başka inanan var mı acaba? Unutmayın PKK ABD’nin arz-u mevut davasının ufak bir parçasıdır. Türk milleti ve ordusu ile mücadele edemeyeceğini bilen ABD, PKK’yı besliyor silahlarıyla. İsrail’i de unutmamak gerekir.

Hatırlayınız ki; İsrail Parlamentosu’nda Nil’den Fırat’a Büyük İsrail’in toprakları içerisinde Türkiye’nin vilayetleri gösteriliyor “32 Devletin istihbarat biriminin çalıştığı” Türkiye’de MOSSAD birçok kirli işe imza atıyor. İsrail askerleri Kuzey Irak’ta peşmerge ve PKK’yı eğitiyor. 1986’da İsrail “Ankara bizim hedefimizdir” diye açıklama yapıyordu.

Hiç dikkatinizi çekti mi bilmem? ABD ve İsrail arasında ki ortak benzerlikler. Her ikisi de hakkı olmadıkları halde ülkeleri işgal etmeleri, kadın çoluk-çocuk, bebek, asker-sivil ayırımı yapmadan insanların üzerine bomba yağdırmıyorlar mı? Dünyanın jandarmalığına soyunmuş ABD ve onun işbirlikçisi İsrail. Yaptıkları ile terör örgütü olan PKK ile ne kadar benzerlikleri var değil mi? PKK’da bebek öldürüyor, ABD’ de, İsrail’de. Eğer PKK terör örgütüyse ABD ve İsrail’de terör devletleridir.

 
Toplam blog
: 31
: 876
Kayıt tarihi
: 17.11.07
 
 

1975 Samsun doğumluyum. İlk orta ve liseyi Samsun'da okudum. İleri düşüncedeki tüm fikir değerlerine..