Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '18

 
Kategori
Dünya
 

Terör Örgütleri Ülkemize Kayarsa..

Terör Örgütleri Ülkemize Kayarsa..
 

Az buz değil, en az altı milyon insanın canına kıydı Amerika Ortadoğu İslam coğrafyasında Fransa'nın İngiltere'nin İsrail'in hatta Rusya'nın dolaylı destekleriyle birlikte. En az bir o kadar da ülkelerini tek etmek zorunda kalan insanlar oldu dört milyonu ülkemizde misafir edilmek koşuluyla.

Masum insanlar kadınlar çocuklar öldürüldü ve öldürülmeye devam edildiği halde hala bizim siyasetçiler ağızlarını açıpta bu öldürülmelerin emperyal güçler tarafından gerçekleştirildiğine dair bir söz etmezler ya ben ona kızmaktayım!

Üstelik Amerika aynı benzer kan dökmeyi 80 öncesinde ülkemizde sağ ve sol ideolojileri bir birlerine kışkırtarak kardeşi kardeşe öldürttüğünü bildikleri halde seslerini yükseltmemelerine şaşıyorum hele de parlamentoda bulunan bir partinin 80 öncesinde olayların içinde olmasına rağmen!

Neden konuşmazlar neden direnmezler bu parti liderleri Amerika'nın bu oyunları üzerine?

Evet oyun!

Düpe düz oyun oynuyorlar emperyal ülkeler Ortaoğu Projesini hayata geçirmeleri için ve kendi örgütlemiş oldukları terör örgütleri ile kan döküyorlar!

Öyle, "Terör örgütleri ülkemizi tehdit ettikleri için yok etmeye çalışıyoruz" demekle olmaz!

Terör örgütlerinin Amerika tarafından neden örgütlendirildiğini ve Ortadoğu İslam coğrafyasında neden kan döktürdüğünü bir bir ülke halkına anlatmaları gerekirken "şu kadar terör örgütü mensubunu yok ettik" demekle yetinmek olmaz!

Siz siyasiler (Tüm parti liderleri için söylüyorum) Ortadoğu'da dökülen kanlar için sadece 'terör!' diyerek geçiştirmeye çalışırsanız, üzülerek söylüyorum terör ülkemizde eksik olmaz!

Benim korkum, Ortadoğu'da tasfiye edilmek üzere olan terör örgütlerinin ülkemize konuşlanmalarıdır.

Düşünmesini dahi istemediğim böyle bir konuşlanmanın gerçekleşmemesi için siyasi tedbirlerin bugünden alınmasında fayda görmekteyim.

Ortadoğu'da bundan sonra her ne kadar Rusya ve diğer AB ülkelerinden savaş tamtamlığı yapılıyor izlenimi verilse de barış sürecine girileceği muhakkaktır.

Barış sürecine girilmesi demek Ortaoğu'da yavaş yavaş seçim atmosferine sokularak adım adım Büyük Ortadoğu Projesinin hayata geçirileceğini göreceğiz.

Bu süreç elbetteki kolay olmayacaktır. Ortadoğunun şekillenmesi en az 3o yılı alacak ve bu bağlamda Türkiye'nin rolü de büyük olacaktır diye düşünüyorum.

İşte tam bu noktada Türkiye Ortaoğunun şekillenmesine yardımcı olayım derken Avrupa Birliğine üyeliği daha da askıya alınarak gelişmek yerine geri kalmışlığa yönlendirilmek istenirse halimiz nice olur?

Öyle ya bütün yönlendirmeler küresel sermaye patronları tarafından yapılmaktadır yeni dünya düzeni başlayalıberi.

Siyasilerimiz eğer ülkeyi bu girdabın içine sokmazlarsa ülkenin geleceği cumhuriyet ilkeleriyle ışıldamaya devam edecektir!

Aksi halde Ortadoğu coğrafyası şekillenene kadar Ortadoğu kültüründen kopmamız zor olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..