Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '16

 
Kategori
Güncel
 

Terör örgütü pkk kendi bombacısını da kandırıyor.

Terör örgütü pkk kendi bombacısını da kandırıyor.
 

milliyet.com tr den alıntı.


Merak ederiz. İnsan intihar bombacısı olur mu?

Nasıl olur da kendi canına da kıyar?

Yaşamımızda aldığımız eğitimlerden olsa gerek bizlere intihar eylemcisi olmak imkansızmış gibi gelir.

Ne der inancımızı oluşturan çeşitli dinler:

İslam dini; “Kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkartmaya karşılık olmaksızın, haksız yere bir cana kıyarsa, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Her kim bir can kurtarırsa, bütün insanları kurtarmış gibi olur. “ KURAN. (Maide; 5/32)

Hristiyanlık dini; “ Haksız yere adam öldürme” İNCİL. (Markos;10/19)

Yahudilik dini; “ Katletmeyeceksin” TEVRAT. (Çıkış;20/13)

Budizm ve Hinduizm; ” Bütün yaşayan canlılara saygı duy ve yaşayan bütün canlılara karşı zarar vermekten kaçın. İnsanı öldürmeyi istesen de öldürme!” Ahimsa Prensibi.

Dini inançlar bu telkinlerde bulunurken bizlerde şayet akıl yönünden bir hastalığımız yok ise ölümden sonraki yaşamımızı ceza ile geçirmemek ve kabusa çevirmemek için masum insan(lar)ıncanını almayı aklımızdan dahi geçirmeyiz.

Ama unutmayalım ki terör örgütleri; yapılan yanlışlıkların kurutulmayan bataklıklarından doğarlar ve beslenirler.

Yukarıda bahsedilen inanç öğretilerini kesinlikle eğittikleri kişilere öğretmezler ki bataklık kurumasın.

Bunun yerine tüm terör örgütleri gibi terör örgütü pkk yönetim kademeleri de verdikleri eğitimlerde sürekli Spinoza Felsefesi (Etika) uygulaması yaparlar.

Etika ya göre;” Birine kin duyan insan, ondan kendisine daha büyük kötülük geleceğinden korkmazsa, ona kötülük yapmak ister. Tiksinilen şeye kötülük yapma çabasına da öfke denir.”

Terör örgütü pkk yönetim kademeleri bu öfkeyi iyi kullanırlar.

Özelliklede güvenlik güçlerine karşı duyulan öfkeyi.

13 Mart ANKARA eyleminde ayrıntılar mutlaka açıklanacaktır.

Ancak okuduklarımdan çıkardığım sonuca göre; burada teröristler saldırının polislere yani güvenlik güçlerine yapılacağını ve kendilerinin kurtulacağını sanmaktaydılar.

Patlamanın olduğu anda da akşam keşifi yaptıklarını sanıyorlardı.

Oysa başka üçüncü bir terörist el öyle düşünmüyordu.

Zira Güvenpark’ta Çevik Kuvvetin durduğu alana girmenin zorluğunu ve hele araçla girmenin nerede ise imkansız olduğunu biliyordu.

Aldığı talimat doğrultusun da; iki terörist arkadaşının da eylemin yaratacağı infial ve peşi sıra korku imparatorluğu oluşturmada feda edilmesi gerekli ise edilmelidir. Deyip bombayı patlattığı düşüncesindeyim.

Terör örgütü pkk, geçmişten, 27.08.2015 tarihine kadar çıkarılan istatistiklerde ki (bu tarihten sonrakiler ilave edilmelidir.) eylemlerinde; anne karnında cenine, dokuz aylık bebeğe, yaşlı nineye, suçsuz kadınlara ve dahi çocuklara kurşun sıkmış, diri diri Başbağlar köyünde insan yakmış. Daha da ilerisi otlayan 350 ye yakın koyunu bıçaklayıp, 9 çobanı öldürmekten kaçınmamıştır.

Toplamda 83 bin 500 saldırı sonunda başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşayanlar olmak üzere 6 bin 741 sivil masum vatandaşın hayatına kastetmiş bir terör örgütüdür bu pkk.

Öyle ise katliamlarla nam salmış ve kiralık terör örgütü pkk yönetiminde bulunan ağa babaları için kendi teröristinin feda edilmesinde de bir sakınca olmasa gerek. 

Ve unutmamalıdır ki ileride terör örgütü pkk yı ellerindeki bu masum insanların kanları, şimdiye kadar yaptıkları uşaklıkla oluşturmaya çalıştıkları o bataklıkta boğacaktır.

 
Toplam blog
: 371
: 835
Kayıt tarihi
: 14.02.09
 
 

Adalet önce kendimizde başlamalı ve haksızlıklar sorgulanmalı  ve hataların, afetlere dönüşmeden ..