Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '08

 
Kategori
Siyaset
 

Terör örgütümü koruma kalkanımı?-2

Terör örgütümü koruma kalkanımı?-2
 

silah savunma için kullanılmalıdır,eğlence amaçlı değil.


Batıda kuru silahlar eğlence amaçlı kullanılıyor diye devlet yasa çıkartıyor yasaklıyor, kuru sıkı silahların taşınmasına dahi izin verilmiyor, bazı medyada abartılı haberler yapılması da en küçük kuru sıkı silahlar hakkında yasa çıkartılmasına neden olmuştur.

Öte yandan batıyı anlattık şimdide doğuya uzanalım bir bakalım silahlar kuru sıkı mı ? Yoksa düğünlerde A-1 üç ayak üzerine kurulmuş makinalı tüfeklerle ateş edenler bu silahlarla kime karşı gövde gösterisi yapıyorlar?

Cevap açık ve nettir T.C devleti nedir, kör gözler açılıp batıdaki kuru sıkı silahlardan önce doğudaki halkın elindeki gerçek olan ağır makinalı tüfekleri görmelidir. 15 yaşında çocuk yaştakilerin omuzlarında serbestçe taşıdıkları kalaşnikof silahları görmelidir.

Batıdaki halkımız susuyor doğudaki halkımız yaygarayı koparıyor. Nedeni ise T.C bize bakmıyor diye aslında bu yaygaralar sadece sadece Avrupayı kendilerine destekçi olmalarını sağlayabilmek içindir.

Bu gün bu desteği de fazlasıyla bulmuşlardır, Avrupanında amacı bugün ülkeyi ılımlı hale getirmek milli duyguyu yoketmek yasalarımızın , değiştirilmesini sağlamak geçmişte Rusya'da olduğu gibi Türkiye'de de bölünmeler parçalanmalar yapmaktır.

Bu yüzdende doğu halkına destek vermektedir, 18-20 ay gibi doğuda bulunduğum süre içerisinde gördümki doğudaki esnaflar adeta silah tüccarlığı yapmaktadırlar, bu silahların bir çoğuda PKK nın aracılığı ile ülkeye girmekte asnafın aracılığı ile de satılmaktadır.

Esnafın mağaza ve küçük dükkanlarının alt zemininde 2. bir dükkan ve zula yerleri vardır bu bölümlerde aradığın her tür silahıda bulmak mümkündür. 106 toplar havan topları ağır makinalı tüfekler bulmak zor değildir. Esnafın güvenini sağladıktan sonra her türde silah kolayca bulabilirsin.

Dikkat çekmek istediğim konu silahlanmayla birlikte doğudaki nüfus patlamasıdı. Bu bölgelerde ne aile planlaması yapılmış ne de sağlıklı vatandaş yetiştirilmiştir bölge tamamen başıboş bırakılmıştır.

Yıllarca ülke gelirinin 1/3 ü güneydoğuya yatırım yapılmış fakat yine de güneydoğu aynı noktada kalmıştır, güneydoğuda topraklar ağaların elinden alınmalı gerçek sahibi olan bölge halkına dağıtılmalıdır, burada görev T.C devletine düşmektedir, doğu toprak ağalarının kontrolündedir, bu toprak ağalarının birçoğuda PKK teröristlerine haraç vermektedir yani kısacası barınma bölgesi haline gelmiştir.

Güney doğuda kırsaldaki Teröristler bugün birçok sempatizan halkında desteğini alarak askerimize kurşun sıkmakta kanayan yaramızı deşmektedirler, ödediğimiz vergilerde bizlere güneydoğudan askerimize kurşun olarak geri dönmektedir.

DEVAM EDECEK.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..