Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '16

 
Kategori
Güncel
 

Terörle mücadeleye aralıksız devam

Terörle mücadeleye aralıksız devam
 

Sayın İç İşleri Bakanımız Süleyman SOYLU ile iyi bir ivme kazanan terör ve terör örgütleriyle mücadele tam gaz devam etmektedir.

Yıllardır terör cennet ülkemizi cehenneme çevirmektedir. Son altı aydır terör ve terör örgütleriyle verilen amansız mücadele aslında çok geç kalınmış bir mücadeledir.

Son günlerde terör örgütü PKK’ya destek olan, sempati duyan ve onlarla ilişkileri olduğu düşünülen Milletvekili, belediye başkanları, meclis üyeleri ve diğer kişiler savcılıklar tarafından göz altına alınarak soruşturmaya tabi tutmuşlardır.

Görevden alınanların, soruşturmalar sonucunda, mahkemece verilecek karara göre hareket edileceği açıktır. Mahkeme sonucunda suçsuz bulunanlar elbette görevlerine dönecektir. Ülkemiz bir hukuk devletidir. Bu durumu normal karşılamak lazımdır. Öyle fırtınalar koparmaya gerek yoktur. Her şeyin adaletle yapılacağına inanıyoruz.

Unutulmaması gereken bir şey vardır. Burası büyük bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Binlerce yıllık bir maziden gelmektedir. 

Bu devlet ve bu millet kendi bağımsızlığını ve kendi güvenliğini elbette koruyacaktır. Yeri gelince kimin ne yaptığını soracaktır. Herkes de hesabını verecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Ve bugün bu iş yapılmaktadır.

Öyle her isteyen istediği atı, istediği yerde koşturamaz. Her şey kanuna bağlı, kurala bağlı, her yapılan şeyin bir izahı olmalıdır. Yaptıkları işlerin izahını yapamayanlar, hesabını  versinler lütfen!

Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne zarar verenler er geç hesaba çekileceklerdir.

Bazı belediyelere kayyum ataması yapılmıştır. Bundan daha doğal ne olabilir ki, sizler belediyeleri istediğiniz gibi kullanacaksınız, terörist cenazelerine araç vereceksiniz, terörist cenazelerine katılacaksınız. Bunlar yanınızda mı kalacak, yok böyle bir şey..Kendinize geliniz artık! Her şey araştırılacak elbet.

Hükümetimizin teröre karşı yapmış olduğu mücadeleye balta vurmak isteyenler var. Bunlar hem içte ve hem de dışta mevcuttur. Ülkemizin terör batağının kurutulmasından rahatsız olanlar var. Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliğini istemeyenler var. Terörden beslenenler var. Bunlar olduğu müddetçe terörü yok etmek zor olacaktır. Devletimizin işi de bu zoru başarmaktır. Kararlılıkla bu işin üzerine gidilirse sonunda başarıya ulaşılacaktır. Amaç tüm vatandaşlarımızın huzurunu sağlamaktır.

Bazı  Avrupa ülkeleri, terör örgütü PKK ve diğerlerine kucak açıyor. Onların faaliyetlerine göz yumuyor. Avrupalılar, milletvekillerinin tutuklanmasını ve belediyelere kayyum atanmasını eleştiriyorlar ve Türkiye’yi tehdit ediyorlar.

Bunlara aldırmadan, daha güçlü bir şekilde yola devam edilmelidir…Asla geri adım atılmamalıdır.

Her ne olursa olsun, terör örgütleriyle PKK, FETÖ, DEAŞ  ve diğerleriyle yürütülmekte olan  mücadeleye kesintisiz devam edilmelidir.

Terör mücadelesinde Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve özellikle İç İşleri Bakanımız Süleyman SOYLU’nun arkasında durulmalıdır. Bu mücadeleye destek vermek hepimizin görevidir.

Tüm vatandaşlarımız ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve güvenliğimizi sağlamak için, terör karşısında tek vücut olmalıdır.

Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği uğruna şehit düşen canlarımızı rahmetle anıyoruz. Allah mekanını cennet eylesin. Onlara karşı borcumuzu ödeyemeyiz.

İnşallah ülkemizde huzurlu ve güvenli bir ortama yakında kavuşuruz.

 

 
Toplam blog
: 367
: 683
Kayıt tarihi
: 08.04.13
 
 

1965 Trabzon Of doğumluyum. İlahiyat Fakültesi mezunuyun.Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeniyi..