Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '16

 
Kategori
Siyaset
 

Terörün soğuk yüzü

Ankara'nın göbeğinde patlayan bomba yüklü araç ile 5 ayda 3. saldırıyıda yaşadık. Şimdilik 34 vatandaşımız hayatı kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Politikacılarımıza da istifa erdemini nasip et Allahım.

18:35'de patlayan bomba ile yine ocaklarımıza ateş düştü. Patlamadan 4 saat sonra basının karşısına geçebilen 3 bakanımız vardı. İçişleri bakanımız Efkan Ala kararlılıkla bu olayın üzerine gideceklerini, teröre karşı taviz vermeyeceklerini söyledi. Sanki hiç bir arkadaşlarını istifa müessesine kurban vermeyecekleini ima eder gibiydiler. En kısa sürede patlamanın faillerini bulacaklarını söylüyorlar.

Sağlık bakanımız 34 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu ülkenin sağlık bakanı sadece çetele tutuyor. Zaten sağlık bakanının bir terör saldırısından sonra yapacağı çok fazla da bir şey yok zaten. Çünkü kendileri geçen gün yaptıkları bir açıklama da Suriyeli vatandaşlarımızın sağlık giderleri için 9 milyar euro kaynak ayırdıklarını açıklamıştı. Adam daha ne yapsın ki biliyorsunuz daha önceki patlamada olayı gerçekleştiren teröristin önce Suriye vatandaşı olduğu açıklanmış. Yayın yasağı bittikten sonra da aslında o pisliğin Türk vatandaşı olduğu ama yol geçen hanına dönen sınır kapılarımızdan elini kolunu sallayarak çıkıp suriye vatandaşı gibi geri giriş yaptığı açıklandı. O yüzden ülkemizde bir yönetim zaafiyeti yoktur. Herşey görüldüğü gibi kontrolümüz altındadır. Sadece ülke sınırlarımız içinde değil Ortadoğu ve Balkanlarda bizim reisden habersiz yaprak bile kımıldamamaktadır.

Açıklama yapan Efkan Ala'nın yanında duran Adalet Bakanımızda canlı bombayı en kısa zamanda yakalayıp adalete teslim edeceklerini söyleyecekdi galiba ama kendisine bir açıklama yapma fırsatı verilmedi. Çünkü Efkan Ala açıklamasını bitirir bitirmez sorular gelmeden arkalarını dönerek kaçtılar. İşte Türkiyemiz kimler tatrafından, nasıl yönetiliyor görecek vatandaş var mı acaba. 

Atatürk'ün ne zorluklar altında düşman işgalinden kurtarıp kurduğu bu güzel ülke 1950'den beri içten içe kemirilerek bugünkü hale getirilmiştir. AKP hükümetinin 14 yıldır yönettiği bir ülkede halen daha 90 yıllık enkaz söylemleri ile konuşabilme cesaretini veren yüzde elli acaba bu akşam başını iki elinin arasına alıp biz napıyoruz demişmidir. Ben bu yüzde elliden yüzde 99'unun aman ya bana ne ben alacağıma bakarım dediğinden o kadar eminim ki. 

1 ay önce askeri araca yapılan saldırıdan sonra da yöneticiler aynı açıklamaları yaptılar. Ülkemizin ilk uzaktan kumandalı robotu kimse bizim gücümüzü test etmeye kalkışmasın falan demişti. Gerçi MİT süper hızlı bir şekilde o saldırının failini bulup adalate teslim etti. Şimdide en kısa sürede olayı gerçekleşirenlerin kimliği tespit edilir hiç şüphemiz yok. Ama 1 ay içinde başkentin göbeğinde yapılan bu saldırılar şunu gösteriyor ki ister yandaş ol ister muhalefet artık Türkiye'de hiç bir vatandaşımızın can güvenliği yoktur. Bu ülkeyi ortadoğu bataklığına sürükleyen bu hükümete destek veren herkes en az onlar kadar sorumludur. 

Geçmiş olsun güzel ülkem.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..