Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '16

 
Kategori
Güncel
 

Terörün son dönemdeki yüzü

Terörün son dönemdeki yüzü
 

TERÖRÜN SON DÖNEMDEKİ YÜZÜ


Sayın okuyucular bugün sizlere terörün geldiği son noktadan söz etmek istiyorum. Sizlerde son dönemde akla hayale gelmeyecek insafsızlıklarla karşı karşıya olduğumuzu yazılı ve görsel basından takip ediyorsunuzdur. Şimdide son olarak her evden bir çocuk isteme ve zorla bu çocukları alıkoyma durumu ortaya çıkmıştır. Bende bugün sizlere bu konuda bilgiler vermeye ve son yaşanılanları aktarmaya çalışacağım.

Sizlerinde mutlaka farkında olduğu, yazılı ve görsel medyada gördüğünüz bu olaylarda gelinen nokta gerçekten içler acısıdır. Toplumumuzun, insanlığımızın, vicdanımızın, sağ duyumuzun ne halde geldiği bu ve bunun gibi haberlerle net olarak ortaya çıkmaktadır. Öyle ki terör örgütü PKK Cizre, Sur, Silopi ve diğer operasyon düzenlenen bölgelerde kaybettiği militanlarının yerini her evden bir erkek çocuk alarak doldurabileceğini varsaymaktadır. Ve bunun için  kendisine destek vermeyen bölge halkını hedef almaya, militan toplamak için çevredeki bütün vatandaşlarımızı tehdit etmektedirler. Konuyu o kadar abartmış, o kadar içinden çıkılmaz bir hale getirmişlerdi ki taziye çadırlarında, camilerde, pazarlarda ve her türlü kalabalık alanlarda propaganda yapmayı sürdürmüşlerdir.

Bu durumdan rahatsız olan, çocuklarını örgütten korumaya çalışan vatandaşlarımız, ailelerimiz çocuklarının kullanılmasının önlenmek için valiliklere ve emniyet müdürlüklerine başvurmaya başlamışlardır. Hatta durum iç işleri bakanlığına kadar ulaştırılmıştır. İfadelerde, yazılı tutanaklarda PKK'nın gençlik yapılanmasının küçük yaşlardaki çocukları eylemlere zorladıkları, barikat kurmaları için evlerinden alarak ön saflara ittikleri ve arkalarına saklandıkları, sonrasında da kamplara götürülerek eğitim verildikleri belirtilmektedir. Yani şeytanın bile aklına gelmeyecek şekillere başvurmaktadırlar.

Bunun yanında devletimizin imkanlarını örgüte seferber eden HDP'li belediyelere de güvenlik güçlerimiz tarafından göz açtırılmamaktadır. Örgüte lojistik destek verdiği belirlenen yetmişin üzerinde belediye başkanı ve belediye meclis üyesine görevden el çektirilmiştir, 12’si tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir. Ayrıca eş başkanların görevleri devralmaması için de yeni tedbirler alınmak için çalışmalara devam edilmektedir.

Umarım en kısa zamanda bu tarz yaşanılan terör olayları son bulur ya da devletimizce sona ulaştırılır da evlerinden, köylerinden, memleketlerinden ayrılmak zorunda kalan, işini, gücünü terk eden vatandaşlarımızın hayatları normale döner.

 
Toplam blog
: 34
: 198
Kayıt tarihi
: 11.08.15
 
 

Bolu'luyum. 24.09.1984 doğumluyum. Özel bir şirkette muhasebe satış memuru olarak çalışıyorum. Ya..