Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '18

 
Kategori
Siyaset
 

Ters Köşe Kim Olacak?

Ters Köşe Kim Olacak?
 

Hala Hatay karakolu konuşuluyor. Bir yandan super sanatçılarımızın video paylaşımları konuşuluyorken diğer yanda sevgili siyasilerimizin polemikleri dolu dizgin devam ediyor.

Sanatçilarımızın birbirlerine bel altına varacak söylemlerde bulunmaları ayrı bir tartışma konusu olurken siyasilerimizin seçime endeksli alabildiklerine karakol ve asker ziyareti konusunu tartışmaları artık abesle iştigalin ötesine geçme durumuna girmek üzeredir.

Sanatçılar kendi aralarında karakol ziyareti konusunda;

"Gittim..Gitmeliydin..Gidemedim..Davet vardı..Davet yoktu.." gibi içi boş sözlerle magazin dünyasını meşgul etmeye devam ediyorlar.

Yeter yahu, sizi mi dinleyecekler!

Oturun oturduğunuz yerde!

Susunuz hiç olmazsa da sanatçi zannedilmenize devam etsin bu toplum.

*

Siyasilere gelince..

Sizler oturmayınız. Bir birinizle asker üzerinden politika üretmeye çalışacağınıza insan odaklı politika geliştirmeye ne dersiniz?

Mesela asgari ücret konusunda bir birinizle polemik yapsanız diyorum. İnsan yaşam kalitesini nasıl daha iyi durumlara taşıyabilirim diye birbirlerinizle tartışsanız örneğin!

Asker üzerinden politika üretmeye çalıştıkça seçimlerde her şey geri tepecektir (bütün partiler için söylüyorum)

Bakınız seçmen öyle bir seçmen ki, seçimlerde kime ve kimlere ders vereceğini çok iyi bilen seçmendir ve bu durum önümüzdeki seçimlerde de görülecektir diye düşünüyorum.

Sizler istediğiniz kadar sabah ayrı akşam ayrı kamuoyu araştırmasını yaptırın, bu seçmen kamuoyu araştırmalarında bile sizleri (Siyasileri) yanıltmasını bilir.

Seçmen, kamuoyu araştırmalarında sizlere (Siyasilere) uygun derecelendirmeye gider, sandıkta kendi bildiğini okuyabilir!

Sizlere ters köşe yapabilir!

Benden söylemesi..

 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..