Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '09

 
Kategori
Haber
 

Ters köşeden...

Ters köşeden...
 

Yorumsuz...


Bir baba düşünün öz evladına "göz" diken...!

Düşünemediniz değil mi? Ben de düşünemiyorum.

Varmış ama böyle "atalar".

Normal insanları insanlığından utandıran babalar...

Duyduğum andan itibaren bütün benliğim bedenim nefretle sarsıldı. Hala kendime gelemedim. O iğrenç adamın fotoğrafını yazıma ekleyip birde o çirkin sıfatın bloğumda görünmesini istemedim.

Uzun uzadıya haberin detayına girmeyeceğim. Zaten basında yeteri kadar almış "yerini"... Olayı bu kez ters köşeden değerlendireceğim.

Karabük'ün Yenice İlçesine bağlı Çakıllar köyün'de tam 21 yıl saklanan sır, bir intihar teşebbüsü sayesinde ortaya çıktı.

17 yaşındaki bir genç kız, babasının ya da dedesinin ve ya dedebabasının tacizine uğruyor! Tacize tecavüze uğrayan her insanoğlu doğal olarak "yara" alır. Hoş, Adli Tıp kurumu her ne kadar "beden ve ruhsal sağlığı bozulmamıştır" raporu verse de taciz - tecavüze uğrayan kişi hayatı boyunca sırtında "kambur" ile yaşar. Bozulmuşluk kamburu iyice ağırlaşınca haberdeki gibi intihara kalkışabilir.

Sonra ne olur? Tam 21 yıl saklanan sır ortaya çıkar. Kokuşmuş kurtlanmış olarak gözler önüne serilir... Ne acı bizler de bu kokuşmuşlukları hafta sekiz gün dokuz olsa iyi her allahın günü, görür okur ve nefret duyarız.

52 yaşında yolun yarısını çoktan geçmiş evli barklı bir adam onüç yıl boyunca öz kızına tecavüz etmiş!

Şimdi 34 yaşında olan kızından iki "çocuk" sahibi olmuş!

17 yaşına gelen torunu - kızını da taciz edince çocuk intihar girişiminde bulunmuş. Komşuların ihbarı ile adam yakalanıp tutuklanmış. Adam savunmasında 7 yıl değil 2 yıl tecavüz ettim demiş.

Bütün bu mışlar muşlar olmadan aklınız neredeydi a konu komşular?

Babanın çirkin yaklaşımını hiç mi anlamadın a Fatma? Üstelik o tarihte 13 yaşındaydın, bebek değildin yani? Uzun yıllar sustuğuna göre... Bunu düşünmek bile istemezdim ama sokağa çıktığında jandarmaya anlatabilirdin örneğin. Sen, Avusruralya'da benzer kaderi paylaştığın kızlar gibi üç katlı villanın bodrum katında da yaşamıyordun tutsak değildin üstelik.

Tecavüze uğrayıp iki çocuk doğuran kızın anası, kör bir kadın bile kocasının evladının "rengini" bilir anlar hisseder. Sen niye ses çıkarmadın "bu çocuklar nereden geldi" demedin de göz yumdun?

İmdat demeyi bilmeyen, 21 yıl ensest ilişkiye "eyvallah" diyen bir takım insanlarla aynı havayı soluyor olmaktan midem bulanıyor.

Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..