Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Tersine dünya

Tersine dünya
 

Aylar oldu, devletin güvenlik güçleri, bir katil zanlısını yakalayamıyorlar. Bir yanda, Münevver Karabulutun ailesi, diğer yanda, ünlü, Garipolu ailesi. Bir an için, olayı tersine çevirelim. Ölen, yani maktül, Garipoğlu olsun, katil zanlısı da, Karabulut ailesinin bir ferdi olsun. Acaba durum ne olurdu? Ne olacaktı? Şimdiye kadar, katil yakalanır, hüküm bile giyerdi. Bir an için, katil zanlısının kendi ailenizden biri olduğunu düşünün. Kardeşiniz, oğlunuz, gibi. Bir insanı, güzel bir genç kızı, bu yakınınız, testere ile doğramış olsun. Ne düşünürdünüz ve ne yapardınız. Onu saklamak, saklanmasına yardım etmek, bu uğurda hatırı sayılır paralar harcamak, suça iştirak değilmidir? Garipoğlu ailesi, gerçekten garip insanlar.

Spor basınında, garip bir akşam haberi daha: Vergi borcundan dolayı, Beşiktaşın, Şampiyonlar liginde oynaması tehlikeye girmiş. Allahım, sen aklıma mukayyet ol. Yani şimdi, UEFA Türkiyenin mali polisi mi oldu? Bu haberi yapanların ve bunu haber diye yayınlayanların, gayesi ne, bir türlü anlayamıyorum? Beşiktaşın, devletin maliyesine olan vergi borcu, UEFA yı neden ilgilendirsin. Devlet, vergi borcunu tahsil edemiyor da, UEFA dan yardım mı istiyor. Beşiktaş 16 milyonluk vergi borcunu ödemiyor. Bu borcu ödemeden, ne olur onları maçlara almayın... Yalnız bu haber noksan. Sadece kulüpler değil, taraftarlar da tehlikede. Vergi borcu olanlar, kredi kartı borcu olanlar, elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemeyenler, bakkala, kasaba, manava, borç takanlar, arkadaşından borç alıp da, ödemeyenler, bundan böyle, UEFA talimatı doğrultusunda, statlara alınmayacaklar ve hatta, televizyondan bile maç izlemeleri engellenecek. İnanmayan Platini yi arayabilir.

Basındaki, bu beşiktaş antipatizanlığ nedir, Beşiktaş, düşman bir ülkenin takımımıdır. Beşiktaşın aldığı kupalar, şampiyonluklar, size neden bu kadar batıyor? Gelin, sizde bir Beşiktaş açılımı yapın. Vicdanlarınızı sorgulayın. Diyelim ki, dedikleriniz doğru. Vergi borcundan dolayı, UEFA, Beşiktaşı şampiyonlar liginden ihraç etti. Ne olacak. Bu günü bayram mı ilan edeceksiniz. İsterseniz, liglerdende ihraç edin. Daha rahat edersiniz. Bu haber Fenerbahçenin çöplüklerinde, Atatürk büstü arayıp, Fenere itibar kazandırmaya çalışmanız kadar komik. Böyle haberler size ve takımlarınıza bir şey kazandırmaz. Ayrıca, ATATÜRK, Beşiktaşlıydı ve hep öyle kalacak. Anıtkabiri, Kadıköye taşısanız da fayda etmez.
 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..