Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '11

 
Kategori
Futbol
 

Tescilli şampiyon

3 Temmuz'un bir senaryo olduğunu göstermek için sahaya çıkan Fenerbahçe Türkiye'nin dörtte üçüne gereken mesajı çok güzel bir şekilde iletmiştir. Fenerbahçe skor olarak olmasada pas yüzdesi ve topla oynama yüzdesi ile rakibini ezerek gerçek Şampiyon'un kim olduğunu Şenol Güneş ve talebelerine ispat etmiştir. Bugün oynayan oynamayan bütün futbolcuları, teknik kadroyu, malzemeciden sağlık ekibine, taraftardan stad görevlisine kadar herkese teşekkür ediyorum. 

Maça gerçekten çok iyi başlayan taraf  Fenerbahçeydi. Ancak ilk dakikalarda istediği pozisyonları bulamayan Fenerbahçe uzaktan şutlarla şansını denedi. 17. ve 23. dakikalarda gelen şutları çıkaran tolga 24. dakikada Alex'in kornerinde Topuz'un güzel kafasını engelleyemeyince Fenerbahçe aradığı golü buldu. Golden sonra oyunun kontrolü tamamen Fenerbahçe'nin elindeydi. Aykut Hoca'nın sahaya sürdüğü 11 ne kadar doğruysa rakip 10 kişi kaldıktan sonra Semih'i çıkarıp Baroni'yi oyuna alması maalesef çok yanlış oldu. Oysa oyundan çıkması gereken Selçuk olmalıydı. Aldığı her topu ya geriye ya da yana doğru oynamayı bile mehter marşı ile yapan bu adamın artık bu sezon verdiği hizmetler için teşekkür edilip kendisine bir klüp bulması söylenmelidir.  Ayrıca Semih çıktıktan sonra Alex'i forvete kaydırmayıda sık sık yapmaya başlayan Aykut Hoca'nın bunu devre arasına kadar çaresizlikten yaptığını umut ediyorum. Yoksa Alex forvete geçince orta saha hakimiyeitide tamamen rakibe geçiyor. FenerBahçe rakip 10 kişi kaldıktan sonra bulduğu pozisyonları cömertçe harcayınca maalesef Trabzonsporda son dakikaya kadar oyuna asıldı. Asıldı aslımasına ama baştada dediğimiz gibi bu maçı bir çok şeyin ispatı olarak gören sarı-lacivert formalı gurur savaşçıları skoru korumayı başararak uzaktan şutlar haricinde rakibine gol pozisyonu vermedi.

Artık her fırsatta Fenerbahçe camiasına saldırmayı adet haline getiren Trabzonspor yöneticileri eğer takımlarına sahip çıkmazlarsa bu sezon bırakın play-off'a kalmayı ilk 10'a bile girmeleri çok zor olacak.

Gerçek Şampiyon Fenerbahçe başka söze gerek yok.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..